Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ubost cu se nožem, da se prestanem smijati2 puta ga stavila u usta i rekla da je boli zub i da ipak ne moze.
Zvuci ko scam na zalost...nasao neku mladu kurvu preko PO. kao ima prostor blizu centra, ali joj gazda sumnja cime se bavi pa moze u mojem autu.
i tako se navlacili par dana da dogovorimo vrijeme kad cemo se nac i sinoc se konacno poklopili.
50€ za sex i pusenje, s tim da kao moze se dirati.
dobio sam nesto najgore do sada
prva isprika je bila da je bas dobila, pa da je ne diram jer je zivcana.
Ajde dorbo, reko moze u guzu? Kaze moze i taman da krenemo na zadnju klupu kaze da ipak nema bas mjesta u autu pa ce mi ga popusit.
pocela s rukama nesto mlatarati, 2 puta ga stavila u usta i rekla da je boli zub i da ipak ne moze.
ispricavala se da nije htjela zajebat dogovor jer smo se vise puta dogovarali, i da ce sljedeci put bit bolje
dao sam joj lovu i rekkao da ode na taxi.
Sta je najgore, cura izgleda brutalno. ispod 25 god, utrenirano tijelo, pristojne sise. il sam naletio bas na los dan, ili tako lovi...
nazalost, nisam spremio link sa PO, u meduvremenu ga nemrem nac.
Pisalo je ime u stilu T. Tea,, Tara ili tak nesto
Fala kurcu da jedna ima koja oce mlađe, nama ispod 25 stalno kenjaju sta im dolazimo da jebemo ove mlade, al sta cu kad su mi milfare jebozovne a ne mogu ih nikako naci ili upoznati bez da platimJa bi Panteru ali vidim da hoće mlađe, jel bio netko stariji kod nje?
Ivana 28
Tamnoputa ljepotica nudi usluge druženja u svome ili tvom prostoru. Na pozive ne odgovaram jer sam prenatrpana poslom,…www.oglasnik.hr
Iskustva
Fake.Ivana 28
Tamnoputa ljepotica nudi usluge druženja u svome ili tvom prostoru. Na pozive ne odgovaram jer sam prenatrpana poslom,…www.oglasnik.hr
Iskustva?
Citam ja redovito i znam di trebam ici ne brini ti za mene hvalaTo je ona narkomanka što radi s pimpom u stanu. Imate cijele romane o njoj. Umjesto da se žestite rađe se malo potrudite čitati po forumu. Hodate po govnima pa se se žalite što vam cipele smrde.
Ma reci samo da si bio snjom prije godinu dana za godine slaži kad si kod nje neće bit problema sigurnoJa bi Panteru ali vidim da hoće mlađe, jel bio netko stariji kod nje?
fejk.traži bonove unaprijed
slike su od vise zenski, a neke su od Onlyfans Ellie Leen
baba, nikako djevojkaDjevojke iz Dubrave crnka 47god negde
Nudim
2 frendice pruže usluge masaže u svom prostoru( slika moja- crnka 47 god,168 visoka,58kg,frendica smeđokosa 45 kg 48…www.oglasnik.hr
Kud baš kod te iz kvartaNetko je napisao da je opet aktivna Ana iz Rudeša. Pošto sam iz tog kvarta, može koja riječ o njoj ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|