marko21123
Active member
koja ova? od napreda ima pišu il koku? mene dupe ne zanima...Ova se dobro jebe i nije skupa 120e 1h
+385 95 590 1327
Izgled 1.5m plavuša i dupee jebenicaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja ova? od napreda ima pišu il koku? mene dupe ne zanima...Ova se dobro jebe i nije skupa 120e 1h
+385 95 590 1327
Pa reci joj da imas 30, nije da ce ti osobnu gledatBas sam je mislio zvat kad sam se sjetio da imam 36g.
Ne kuzim taj filter, da imam 30 bas bih placao kurabe.
Kaze da ce bit opet u zg tako da cu probat spustit na 150/h. Ali na njezinom oglasu pise 140/30 tako da ti nije toliko spustila cijenu. Sto se tice 2x mislim da bi dala, al jbg meni nije bilo do toga.Losa ti je garancija. Ja sam ju bzv pitao za DT, CIM, CIF, anal, 2x svrsavanje u 30 min i za to je rekla 130. Tak da te za 200 ozenila, ali bitno da je tebi bilo ok.
Ja nisam isao jer mi je bzv, iako sam karao i bitno losije
prijavit cu te policiji sto obavljujes moj broj.ne zovite me jer je lazna objava lik ocito nema zivotOva se dobro jebe i nije skupa 120e 1h
+385 95 590 1327
Ocito si sama kriva kad ni ne znas koji je bivsi. Tipicna droca sa velikim body countom i ukusom za buzdovane.ocito neki bivsi nadrkan pa se osvecuje, neznam
Al ovako objavit broj nikako nije u redu.Ocito si sama kriva kad ni ne znas koji je bivsi. Tipicna droca sa velikim body countom i ukusom za buzdovane.
Pusti ga, to su ti internet ratnici, zajeban je iza ekrana.Nisam nikakva kurva pretpostavljam da znam tko je, i bas nisko..Bas nemas zivot
Sta ližeKažu da super puši i liže.
Bio 2 ili 3 puta, prije cca god dana i bila je normalna komunikacija. Kod nje samo he, zato više i nisam bio.![]()
Brineta 40
Brineta 40 nudi kvalitetnu opuštajuću masažu u ugodnom ambijentu. Or i sex NE radim.www.oglasnik.hr
Koja je ovo jebena luđakinja ja ju ne kužim uopćeNazovem prvu minutu normalan razgovor i onda počne srati...Jedino me te sisurde vudu da ih izjebem i pošpricam...Možda bi joj slučajno istresao u ta bahata usta.
Da, puno njih radi radnim danom do16, 17 sati, kad je većina ljudi na poslu.Dali i vas frustrira sto ne rade vikendom navecervecina dobrih radi samo preko dana kad su svi na poslu…
Evo ti ove u akciji večerasDali i vas frustrira sto ne rade vikendom navecervecina dobrih radi samo preko dana kad su svi na poslu…
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|