Kaj si retardiran ili šta? Pa ti piše whatsapp.Da naso upravo. Sta je sa Kiara 24 , netko iskustva? Izgleda mi malo predobro haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj si retardiran ili šta? Pa ti piše whatsapp.Da naso upravo. Sta je sa Kiara 24 , netko iskustva? Izgleda mi malo predobro haha
Radi pon-petak i to od 16-21, prostor u Bele Barthoka, u blizini Pointa u stvari preko puta Antunovića. Dobra opuštajuća masaža na masažnom stolu, zna masirati i dobar u stvari odličan oral. Nudi i b2b na krevetu ali sam trebao masažu poslije treninga i pražnjenje.![]()
Nježna plavuša
Nježna plavuša pruža opuštajuće masaže toplim uljim, body to body masaže, te masaže prostate, uredan prostor i ugodna…www.oglasnik.hr
A netko nesto za ovu, bio ili zna nesto?
koliko čega i kako izgleda aj malo napiši neštoRadi pon-petak i to od 16-21, prostor u Bele Barthoka, u blizini Pointa u stvari preko puta Antunovića. Dobra opuštajuća masaža na masažnom stolu, zna masirati i dobar u stvari odličan oral. Nudi i b2b na krevetu ali sam trebao masažu poslije treninga i pražnjenje.
CijenaRadi pon-petak i to od 16-21, prostor u Bele Barthoka, u blizini Pointa u stvari preko puta Antunovića. Dobra opuštajuća masaža na masažnom stolu, zna masirati i dobar u stvari odličan oral. Nudi i b2b na krevetu ali sam trebao masažu poslije treninga i pražnjenje.
Mislim da sam platio 50 ili 60 eura, izgledao kao na slici samo su joj sise malo veće, i stomak joj je također veći. Prosječna cura u tridesetim godinama. I da prometno je kao na kolodvoru. Imao sam sreću valjda me zamijenila s nekim koji je čekao sat vremena ispred zgrade, vidio sam ga sjedio je u autu kad sam stigao. Ali odradi 30 minuta masaže.koliko čega i kako izgleda aj malo napiši nešto
Znam da su bonovi fake al dal se fakat moze na ovaj nacin platit. Znaci kupis i ne slikas joj potvrdu nego das na ruke tamo
Nakon cijele teme oko bonova i zajeba na ovom forumu, nakon toliko sporadičnih postova o bonovima valjda na svim temama na forumu, jedino sto ti mogu reci je da, sigurno je i kupi bonove.Znam da su bonovi fake al dal se fakat moze na ovaj nacin platit. Znaci kupis i ne slikas joj potvrdu nego das na ruke tamo
da ovo je jedini način koj je safe. čak imaš mogučnost povrata 100% novca u 24 sata - ako nisi zadovoljan uslugom -Znam da su bonovi fake al dal se fakat moze na ovaj nacin platit. Znaci kupis i ne slikas joj potvrdu nego das na ruke tamo
Ne kuzim.kako ne razumijete...da ti UPLATNICU i ti njoj uplatis na racun i sta ce joj onda potvrda.A da mozes povuci nazad novce ne vjerujemZnam da su bonovi fake al dal se fakat moze na ovaj nacin platit. Znaci kupis i ne slikas joj potvrdu nego das na ruke tamo
Neka kupi duplo da bude siguranNakon cijele teme oko bonova i zajeba na ovom forumu, nakon toliko sporadičnih postova o bonovima valjda na svim temama na forumu, jedino sto ti mogu reci je da, sigurno je i kupi bonove.
Cim neko pise ’plaćanje’ sa tvrdim č, ne mozes mu vjerovatiZnam da su bonovi fake al dal se fakat moze na ovaj nacin platit. Znaci kupis i ne slikas joj potvrdu nego das na ruke tamo
Omg![]()
Kim, riba de lux, Savica
Fotografije uvijek moje, mjere 163/65/4/33,privlacna, u treningu,prostor u najmu, zovete me uvijek ranije, radim…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
To je neka "nova"![]()
Kim, riba de lux, Savica
Fotografije uvijek moje, mjere 163/65/4/33,privlacna, u treningu,prostor u najmu, zovete me uvijek ranije, radim…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
Nova nakazaTo je neka "nova"![]()
Ima i oglas na ege gdje je cijena 200 eura/sat. Izgleda mi prerazjebano i nikako nije vrijedno tih para.![]()
Kim, riba de lux, Savica
Jel bio tko?
Ima i oglas na ege gdje je cijena 200 eura/sat. Izgleda mi prerazjebano i nikako nije vrijedno tih para.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|