moze nesto vise napiši u trazilicu tamo gdje su iskustva i recenzije.....dobraaaaa je ana!!!probaj neces pozaliti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze nesto vise napiši u trazilicu tamo gdje su iskustva i recenzije.....dobraaaaa je ana!!!probaj neces pozaliti
Pa kaj je Bonnie još aktivna ..?Nakon što sam svršio i čuo ju kako se pere nisam imao volje nagovarat ju preko google translatea niti mi se nešto posebno jebalo. Što se cijene tiče nisam htio da me odjebe pošto je preko poruka bila prilično suhoparna, al sam odlučio uzet par sim kartica za idući put pa ako me odjebe s jednog broja da se javim s drugog.
Inače u planu imam u drugom mjesecu iduće godine probat onu great bonnie, samo što je cijena paprena i kod nje nema cjenkanja. Ako nađem još neku milf do tada razmislit ću ali ponuda (bar na ege) je dosta loša.
Do jučer je imala oglas na ege i stranicu, danas ga nema a stranica joj više ne radi... Optimist u meni se nada da priprema snižavanje cijena ali s obzirom da ima 47 godina moguće je da odlazi u mirovinu.Pa kaj je Bonnie još aktivna ..?
Nisam je vidio godinama,opasna bitch je bila..![]()
ima ko bilo koju sliju od te magične BonnieDo jučer je imala oglas na ege i stranicu, danas ga nema a stranica joj više ne radi... Optimist u meni se nada da priprema snižavanje cijena ali s obzirom da ima 47 godina moguće je da odlazi u mirovinu.
Bonovi![]()
Jel bio netko?
Znaci prevara?Bonovi
DaZnaci prevara?
Za tinu ima cijela tema provjerena procitaj pa vidiPozz, moze netko rec jel ova Kiara 24 legit i koja je tarifa?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/kiara-24-oglas-5328618
Osim toga, jesu ove druge pouzdane?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...-u-svojem-prostoru-online-radim-oglas-5545712
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/marija-23g-zagreb-oglas-5018529
![]()
Samo za tebe
Mlada Tina 24 godina. Poziva Vas na druženje u svom prostoru. Higijena i tuš kod mene. Diskrecija zagarantirana. Molim…www.oglasnik.hr
Razmisli da drugi put trazis tarifu za pola sata, jer i ovaj puta ti bilo taman. Plus pokušaj sniziti bar 10 Eur cijenu, i tako su napuhane, pa znaju pristati.Nakon što sam svršio i čuo ju kako se pere nisam imao volje nagovarat ju preko google translatea niti mi se nešto posebno jebalo. Što se cijene tiče nisam htio da me odjebe pošto je preko poruka bila prilično suhoparna, al sam odlučio uzet par sim kartica za idući put pa ako me odjebe s jednog broja da se javim s drugog.
Inače u planu imam u drugom mjesecu iduće godine probat onu great bonnie, samo što je cijena paprena i kod nje nema cjenkanja. Ako nađem još neku milf do tada razmislit ću ali ponuda (bar na ege) je dosta loša.
Kaj si retardiran ili šta? Pa ti piše whatsapp.Da naso upravo. Sta je sa Kiara 24 , netko iskustva? Izgleda mi malo predobro haha
Radi pon-petak i to od 16-21, prostor u Bele Barthoka, u blizini Pointa u stvari preko puta Antunovića. Dobra opuštajuća masaža na masažnom stolu, zna masirati i dobar u stvari odličan oral. Nudi i b2b na krevetu ali sam trebao masažu poslije treninga i pražnjenje.![]()
Nježna plavuša
Nježna plavuša pruža opuštajuće masaže toplim uljim, body to body masaže, te masaže prostate, uredan prostor i ugodna…www.oglasnik.hr
A netko nesto za ovu, bio ili zna nesto?
koliko čega i kako izgleda aj malo napiši neštoRadi pon-petak i to od 16-21, prostor u Bele Barthoka, u blizini Pointa u stvari preko puta Antunovića. Dobra opuštajuća masaža na masažnom stolu, zna masirati i dobar u stvari odličan oral. Nudi i b2b na krevetu ali sam trebao masažu poslije treninga i pražnjenje.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|