ZAGREB - Iskustva & recenzije

Pozz, moze netko rec jel ova Kiara 24 legit i koja je tarifa?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/kiara-24-oglas-5328618

Osim toga, jesu ove druge pouzdane?

https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...-u-svojem-prostoru-online-radim-oglas-5545712
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/marija-23g-zagreb-oglas-5018529
Za tinu ima cijela tema provjerena procitaj pa vidi
 
Nakon što sam svršio i čuo ju kako se pere nisam imao volje nagovarat ju preko google translatea niti mi se nešto posebno jebalo. Što se cijene tiče nisam htio da me odjebe pošto je preko poruka bila prilično suhoparna, al sam odlučio uzet par sim kartica za idući put pa ako me odjebe s jednog broja da se javim s drugog.

Inače u planu imam u drugom mjesecu iduće godine probat onu great bonnie, samo što je cijena paprena i kod nje nema cjenkanja. Ako nađem još neku milf do tada razmislit ću ali ponuda (bar na ege) je dosta loša.
Razmisli da drugi put trazis tarifu za pola sata, jer i ovaj puta ti bilo taman. Plus pokušaj sniziti bar 10 Eur cijenu, i tako su napuhane, pa znaju pristati.
 

A netko nesto za ovu, bio ili zna nesto?
Radi pon-petak i to od 16-21, prostor u Bele Barthoka, u blizini Pointa u stvari preko puta Antunovića. Dobra opuštajuća masaža na masažnom stolu, zna masirati i dobar u stvari odličan oral. Nudi i b2b na krevetu ali sam trebao masažu poslije treninga i pražnjenje.
 
koliko čega i kako izgleda aj malo napiši nešto
Mislim da sam platio 50 ili 60 eura, izgledao kao na slici samo su joj sise malo veće, i stomak joj je također veći. Prosječna cura u tridesetim godinama. I da prometno je kao na kolodvoru. Imao sam sreću valjda me zamijenila s nekim koji je čekao sat vremena ispred zgrade, vidio sam ga sjedio je u autu kad sam stigao. Ali odradi 30 minuta masaže.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh