ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav, pstoji li netko tko bi mozda mogao napraviti discord grupu gdje bi se moglo tocno po kategorijama sve razvrstavati o cemu se ovdje pise. Malo je nezgrapno citati 20 str unatrag jer se ide cesto s osobe na osobu pa se gubi smisao, mozda bi disorcd bila bolja ideja po meni?

Stella 31

Krizanje vukovarske i miramarske
100 pol sata
140 sat vremena

Na slikama nije ona niti blizu. Ona crnka bez guzice i objesenih sisa velicine 2-3. Oral srednji, lagan i gleda u oci, ali fali malo zara. Odnos tak tak. Nekako mlitavo sve od nje.
Dogovorili ljubljenje, i to je zalost.
Ugl. Srednja zalost ko sve u ponudi.

4/10
Ponoviti necu, radije da sam tih 100e na crno stavio.

Stella 31

100 pol sata
140 sat vremena

Na slikama nije ona niti blizu. Ona crnka bez guzice i objesenih sisa velicine 2-3. Oral srednji, lagan i gleda u oci, ali fali malo zara. Odnos tak tak. Nekako mlitavo sve od nje.

4/10
Koma, ja se baš zagrijao, al skupa mi bila.

Stella 31

100 pol sata
140 sat vremena

4/10
I to si onda platio 100e

ma bio sam jucer da javila mi se u 9 ujutro i ja krenuo u vrapce kad pricam s njom cujem nesto mobitel odzvanja dolazim u stan i tam nesto susti u pozadinu al me nije to odgovorilo vec je ona deblja i nema 25 vec 35 tak da sam otiso.
ajde se ti lijepo dogovori sam sa sobom, jesi li bio i kad si bio, za isti oglas imas 3 "recenzije"
13.03. ne ici
27.03. ponovio bi
25.04. ima crvenu kosu

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/slatka-mimi-26-god-oglas-2329970

Kod nje sam bio na footjobu prije nekoliko godina i meni je bilo super, čak mi se i sviđala. Onak prava next door girl. Drkanje i svršavanje po stopalima sa platio 200kn. I bila je u toplessu

Tada je bila na Vrbanima/Prečkom kako god zovete taj dio. Lak dogovor, bar meni. Korektna je i ne požuruje. Stopala su mi bila lijepa, samo minus što nije stavljala neki lak. I skužio sam da nakon mene je samo tuširala stopala bez sapuna, tako da se nadam da prije mene nije bilo puno svršavanja haha

Prije je davala i blowjob, a neki su navodno i jebali. Ako može više o tome.

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/slatka-mimi-26-god-oglas-2329970

Kod nje sam bio na footjobu prije nekoliko godina i meni je bilo super, čak mi se i sviđala. Onak prava next door girl. Drkanje i svršavanje po stopalima sa platio 200kn. I bila je u toplessu

Tada je bila na Vrbanima/Prečkom kako god zovete taj dio. Lak dogovor, bar meni. Korektna je i ne požuruje. Stopala su mi bila lijepa, samo minus što nije stavljala neki lak. I skužio sam da nakon mene je samo tuširala stopala bez sapuna, tako da se nadam da prije mene nije bilo puno svršavanja haha

Prije je davala i blowjob, a neki su navodno i jebali. Ako može više o tome.
Pušila je vrhunski

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh