ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja sam nov ovdje iako nisam u kurvaluku nov.
Može proći kod cyber sex ima cura koje rade korektno.
Recimo napalio sam se na Hot Dunja,ludilo,komunikacija WhatsApp i napiše mala pola plaćanja u bonovima a kad se vidimo druga polovica keš??
Vjeruj mi ispušio sam do sad na te fore minimalno 300e
Zajebi to ,kad dođeš u prostor tek onda platiš i ako osjetiš da su u drugoj prostoriji,više njih,odmah otiđi.
Druge prevare još ne znam ali razvijaju se 😁
A ovaj nacin sa airchasom? Pretpostavljam da se i to treba zaobic u sirokom luku i da je jedina prava opcija na ruke

Evo vidio sam da kolege komentiraju na susjednoj temi i ranije na forumu ovu vruću Anu pa sam je i ja posjetio.
Dogovor lagan preko Wappa potrebno se najaviti dan ranije, prostor u Prečkom. Pola sata 55, sat 100..
Ona simpatična u licu, crna kovrčava kosa, rane četrdesete rekao bih, komunikativna, opuštena. Tijelo na granici BBW (cca 170/80, grudi 3 s velikim bradavicama), ima je, ali je čvrsta i nabijena i lijepo građena. Akcija ludilo: ona raspoložena, da se lagano ljubiti u usta i dolje dirati i ljubiti i jako uživa u svemu što se radi.
Oral s njena strane vrh, liže jaja, slini, izluđuje i napaljuje. Ja sam je mazio po pici, svršila je žestoko bar 3 puta od kojih jedan puta squirtanje. Grčila se i stenjala, koda će rodit još jednom :). Iskreno još nisam sreo neku u ponudi da tako svršava... Akcija super, probali 4 poze, najbolja u doggy, žestoko se može nabijat, a sama je tražila da je spankam. Poslije ponovili još jednom sve, skroz me iscijedila. Uglavnom super provedeno vrijeme s ženom koja ti se potpuno posveti. Prije i poslije ponudi sokom, cigaretom.
Potaknut ovom recenzijom sam se i ja zaletio do Vruće Ane. Iskreno, dok sam čitao ovu recenziju, mislio sam da se frajer dobro zajebava ili da dobrano pretjeruje.

Sad kad sam bio par puta, mogu potvrditi ovu recenziju 1/1

Vruća Ana jednostavno uživa u dobrom karanju i svemu što ide uz karanje. Nakon naše seanse, krevet je doslovno bio natopljen od njenih sokova, što nisam u ZG ponudi vidio već dugo, dugo.

Uglavnom, žena izgleda kao tipična ZG kućanica, na cesti se za njom sigurno ne bih okrenuo. Niža, trbušasta, male i nikakve cice, odlično veliko dupe, u faci ništa posebno. Ali je zato oral (bez kondoma) odličan, seks još bolji, i u sat vremena nema ograničenja u broju svršavanja.

55/100 europskih šekela

Vraćam se sigurno.

Potaknut ovom recenzijom sam se i ja zaletio do Vruće Ane. Iskreno, dok sam čitao ovu recenziju, mislio sam da se frajer dobro zajebava ili da dobrano pretjeruje.

Vruća Ana jednostavno uživa u dobrom karanju i svemu što ide uz karanje. Nakon naše seanse, krevet je doslovno bio natopljen od njenih sokova, što nisam u ZG ponudi vidio već dugo, dugo.

Uglavnom, žena izgleda kao tipična ZG kućanica, na cesti se za njom sigurno ne bih okrenuo. Niža, trbušasta, male i nikakve cice, odlično veliko dupe, u faci ništa posebno. Ali je zato oral (bez kondoma) odličan, seks još bolji, i u sat vremena nema ograničenja u broju svršavanja.

55/100 europskih šekela

Vraćam se sigurno.
da da, bitno da se meni ne vjeruje😉

55/100 europskih šekela

Vraćam se sigurno.

55/100 europskih šekela

Vraćam se sigu

Hvala

Jel jis radi ona mala sto ne radila u prizemlju one ruzne kuce u Stenjevcu? Meni bilo super kid nje. Ples u krilu, malo losini blowjob, super sex... Imam osjecaj da je bila malo pod cugom,ali bilo super..
Ako netko zna, ima novi oglas? Jel jos kod nje dobra usluga?
Hvala....
Vracam se pa sam malo zahrdjao 🤔🤣🤣

Djevojka 26 sa stilom...
€: 70/80
Cura je zgodna mlada susjeda bosančica, baš simpatična, komunikativna i doima se opuštena (moj dojam).
Vidi se da je čista,uredna i da ima visoki stupanj higijene što traži i od svojih klijenata što mi je u njenom slučaju privlačnije od samog izgleda. Cura izgleda sasvim dobro, crnka dobrog tijela, lijepe čvrste guze ali manjih opuštenih grudiju. Iskreno meni na fotkama izgleda višlja nego što je uživo.
Tretman bi mogao biti i bolji (nadam se da će ubuduće poraditi na kvaliteti usluge) ali mlada je i naučit će s vremenom što i kako mi volimo. Predigra dobra i obećavajuća, pušenje bolje nego kod nekih daleko iskusnijih. Akcija mi je bila sasvim ok. na trenutak čak malo grublja ali nije se ništa žalila. Za finale svršavanje po tijelu i to je to za prvi susret. Kod tuširanja mi je uletila pod tuš što mi je bilo ok. ali nije doživljaj vrijedan spomena, još malo maženja i kisi-kisi ali iskreno bolje da mi je uletila pod tuš na početku.
Mala nije sex bomba niti pruža ultra doživljaj u krevetu ali kad prikupi još malo iskustva najvjerojatnije će joj i usluga biti bolja kao i cjelokupni dojam.
Vraćam se sigurno jer još želim potvrditi neke sumnje ako mi u međuvremenu za 'oko' ne zapne neka druga mačkica.

btw. Na odlasku mi je rekla da ne radi sljedeće dvije sedmice, pretpostavljam da ide doma da se malo odmori od purgera.😃 Kad se vrati u ZG kaže da će imati novi broj i oglas pa pričekajmo da se vrati.😉

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/ja-sam-tu-za-tebe-oglas-5232435
Bio nedavno kod dotične, a kako nema više oglas, nastavit ću (i potvrditi) ovo što je mfs pisao.

Potvrđujem sve napisano i moram reći da je mala jedno od ugodnijih iznenađenja u Zagrebu. Izuzetno komunikativna, opuštena i submisivna, a vidi se da je dosta nova i neiskusna u ovome što radi. Da se maziti, lizati (i svršava na jeziku), ljubi se kao da mi je žena rođena. S time da sada treba reći, budući da je nova, da je bitno i tko piše recenziju. Bila je takva sa mnom (tip u ranim 30-ima), ali nisam siguran da bi tretman bio isti i se nekim gospodinom ili djedicom u 60-ima.

Oral bez kondoma, sex sa kondomom, ništa joj nije teško, svršavanje po faci i zajednički tuš nakon toga gdje je pao još jedan blow i zalijevanje face. Anala nema. Definitivno se vraćam kad opet bude bila u Zagrebu. Nažalost, više nije, i nije mi znala ni sama reći kad će se opet vratiti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh