Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Elena je odlična cura, slatko mi je kad počne mucati. I ja sam kod nje popio Sok i popričao. Oral mi je topDanas sam posjetio https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/selin-sexy-mackica-23-g-oglas-5171041
Do sad sam pročitao puno negativno o dotičnoj, i puno puta sam samo preskočio oglas iz tog razloga. Danas sam nekako odlučio riskirati. Javila se , dogovorili termin i bila je ljubazna preko telefona. U dog vrijeme sam se javio iz ulice i dobio dalje upute za do stana. Kod ulaska me dočekala izuzetno lijepa mlada cura, fini ten, u crnom korzetiću. Dosta sam sa oprezom ulazio u stan, čak se vidlo da sam napet, jer svašta se pisalo. Ali u tih 40ak min sto sam bio ne mogu naći zamjerke. Ponudila sa pičem, tuširanje. Malo popričali prije akcije, skinula se. Stvarno lijepe sise , rekao bi dobra 3, guza prčasta, malo veća, maca fino obrijana.U faci je isto lijepa. Osobno top do sada na Po. Oral bez, i to dobrih 15ak min bez da pokazuje ikakvo bezvoljno ponašanje, baš predobro. Nakon toga kondom i sjela gore, djeluje i dosta uska. Nisam ionako dugo izdržao, al bilo je sve na svom mjestu. Cijena 70europljana. Sve u svemu, kak sam ušao sa nekom slikom u stan, izašao sam sa potpuno drugačijom. Iskreno, vraćam se sigurno.
koji dio grada?Ma Elena je odlična cura, slatko mi je kad počne mucati. I ja sam kod nje popio Sok i popričao. Oral mi je top
Kod sheratonakoji dio grada?
Koliko loveKod sheratona
80Koliko love
Za koliko vremena i kakva je akcija?
Daj mi link od te Karoline,da ne bi slučajno naletio na balističku raketu.Karolina je narkomanka , pada s nogu , Lokacija je Miranarska 15c .
Nabijem te babo na onu stvar , javlja se baba promuklog glasa na mob , dogovara sve i onda uspon na 8 kat .
Cura je nadrogirana , jedva stoji na nogama , krevet razvaljen, plahta zguzvavana od prekjučer . Kad sam rekao da idem , nije me puštala , tražila je 5 EUR za cugu . Jad i bijeda . Još jednom nešto napisi , satrat ću te …….
Kad radi, uvjek isključen mobitelMa Elena je odlična cura, slatko mi je kad počne mucati. I ja sam kod nje popio Sok i popričao. Oral mi je top
50ak eura za 30 min.Sta je normalna cijena?
Treba te fakat napucat pimpu smrdljiviPa da, ja opet kazem da preporucujem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|