Duck Anitra
New member
Evo da ja napišem prvo iskustvo u ovom sportu, prvo sam se skoro ispovraćo kad sam naletio na jednu iz NZG, starješine će znati valjda na kog mislim jer ne želim srat direktno ako je to nekom napeto..(dobro da nije bilo sexa..) onda se ugodno iznenadio kod Slatke Tajne, ako nemaš Chuck Norris kriterije onda toplo preporučujem Slatku Tajnu:
Dogovor: strpljiva, nije živčana čak sam ja zajebao par puta i svejedno me primila sljedeći dan.
Stan: je po mojim standardima čisto ok.
E sad nekima je minus što je pričljiva, meni nije, mene je to opustilo.
Izgled: 3.5/5 nije top model ali je meni osobno zgodna, ima obline i gore i dolje. Uživo je zgodnija nego na slikama.
Što se tiče sexa: Prvi put sam u ovom sportu kao što rekoh ali većnu stvari se može dogovoriti, ja sam izabrao klasiku, jako se trudi da zadovolji i ne gleda u minutu, meni se činilo da je bilo duže od 30 min.
Cijena:70 eura
Dogovor: strpljiva, nije živčana čak sam ja zajebao par puta i svejedno me primila sljedeći dan.
Stan: je po mojim standardima čisto ok.
E sad nekima je minus što je pričljiva, meni nije, mene je to opustilo.
Izgled: 3.5/5 nije top model ali je meni osobno zgodna, ima obline i gore i dolje. Uživo je zgodnija nego na slikama.
Što se tiče sexa: Prvi put sam u ovom sportu kao što rekoh ali većnu stvari se može dogovoriti, ja sam izabrao klasiku, jako se trudi da zadovolji i ne gleda u minutu, meni se činilo da je bilo duže od 30 min.
Cijena:70 eura