ZAGREB - Iskustva & recenzije

super cura, mlada cca 25 god, vitka , pusenje i svrsavanje gdje god, fetisi,,,malo skuplja ...150 eur sat, 250 eur noć
Prije par stranica, tip kaze bonovi a ti si kao bio kod nje? Generalno, ne volim gubiti vrijeme a posto je ovaj oglas samo Whatsapp a reklamiran placeno u gornjoj rubrici oglasnika, stvarno izgleda kao bon. Pa pitam da li si bio snjom?
 
Karolina je narkomanka , pada s nogu , Lokacija je Miranarska 15c .
Nabijem te babo na onu stvar , javlja se baba promuklog glasa na mob , dogovara sve i onda uspon na 8 kat .
Cura je nadrogirana , jedva stoji na nogama , krevet razvaljen, plahta zguzvavana od prekjučer . Kad sam rekao da idem , nije me puštala , tražila je 5 EUR za cugu . Jad i bijeda . Još jednom nešto napisi , satrat ću te …….
Jel je to onda ona za koju se je peicalo da se drogira a kad kod ju nazoves javi se neka baba iz bunara preko koje se sve dogovara
 
Jel je to onda ona za koju se je peicalo da se drogira a kad kod ju nazoves javi se neka baba iz bunara preko koje se sve dogovara
Možda se nekom sviđa da je cura urokana, baba joj kontrolira dozu i mala radi sve. Samo se nadam da nema bolesti kakvih da se ekipa ne zarazi jel onda smo svi najebali.
 
Jel je to onda ona za koju se je peicalo da se drogira a kad kod ju nazoves javi se neka baba iz bunara preko koje se sve dogovara

Ovo je trebala bi zajebancija
Nemoj se ljutiti nov sam ovdje na stranicama,čitam vas 3 god i većina riga žuč na kurve vjerojatno s razlogom ili ne,ne zanima me razlog.
Poučen iskustvom ti koji se najviše izruguju, stalne su mušterije.
 
Evo vidio sam da kolege komentiraju na susjednoj temi i ranije na forumu ovu vruću Anu pa sam je i ja posjetio.
Dogovor lagan preko Wappa potrebno se najaviti dan ranije, prostor u Prečkom. Pola sata 55, sat 100..
Ona simpatična u licu, crna kovrčava kosa, rane četrdesete rekao bih, komunikativna, opuštena. Tijelo na granici BBW (cca 170/80, grudi 3 s velikim bradavicama), ima je, ali je čvrsta i nabijena i lijepo građena. Akcija ludilo: ona raspoložena, da se lagano ljubiti u usta i dolje dirati i ljubiti i jako uživa u svemu što se radi.
Oral s njena strane vrh, liže jaja, slini, izluđuje i napaljuje. Ja sam je mazio po pici, svršila je žestoko bar 3 puta od kojih jedan puta squirtanje. Grčila se i stenjala, koda će rodit još jednom :). Iskreno još nisam sreo neku u ponudi da tako svršava... Akcija super, probali 4 poze, najbolja u doggy, žestoko se može nabijat, a sama je tražila da je spankam. Poslije ponovili još jednom sve, skroz me iscijedila. Uglavnom super provedeno vrijeme s ženom koja ti se potpuno posveti. Prije i poslije ponudi sokom, cigaretom.
Radi li ova vruća Ana trenutno da i ja napišem recenziju 🤔😀
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh