Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vrijedi ovaj broj na tom oglasu il ima drugi, jel se vratila?Također potvrđujem sve napisano.
Cura nije stalno u Zagrebu, tako da joj treba napraviti promet kad je u Zagrebu.
I da, vidi se da je cura nova i da se ne bavi non-stop ovim poslom. Zato se i isplati ići kod nje.
Ne znam, čini se da je u pitanju broj koji koristi neka mreža.Jel vrijedi ovaj broj na tom oglasu il ima drugi, jel se vratila?
ne budi lud, to je navlakušaPozdrav,da li je tko isao preko smschata-a
Koma, ja se baš zagrijao, al skupa mi bila.Stella 31![]()
Stela 31
Jednostavno nezaboravna jedinstvena, nježna a opet divlja. Ja sam tvoja sexy mačkica koja se želi malo igrati sa tobom…www.oglasnik.hr
Krizanje vukovarske i miramarske
100 pol sata
140 sat vremena
Na slikama nije ona niti blizu. Ona crnka bez guzice i objesenih sisa velicine 2-3. Oral srednji, lagan i gleda u oci, ali fali malo zara. Odnos tak tak. Nekako mlitavo sve od nje.
Dogovorili ljubljenje, i to je zalost.
Ugl. Srednja zalost ko sve u ponudi.
4/10
Ponoviti necu, radije da sam tih 100e na crno stavio.
I to si onda platio 100eStella 31![]()
Stela 31
Jednostavno nezaboravna jedinstvena, nježna a opet divlja. Ja sam tvoja sexy mačkica koja se želi malo igrati sa tobom…www.oglasnik.hr
Krizanje vukovarske i miramarske
100 pol sata
140 sat vremena
Na slikama nije ona niti blizu. Ona crnka bez guzice i objesenih sisa velicine 2-3. Oral srednji, lagan i gleda u oci, ali fali malo zara. Odnos tak tak. Nekako mlitavo sve od nje.
Dogovorili ljubljenje, i to je zalost.
Ugl. Srednja zalost ko sve u ponudi.
4/10
Ponoviti necu, radije da sam tih 100e na crno stavio.
Pa pitamodlična recenzija![]()
ma bio sam jucer da javila mi se u 9 ujutro i ja krenuo u vrapce kad pricam s njom cujem nesto mobitel odzvanja dolazim u stan i tam nesto susti u pozadinu al me nije to odgovorilo vec je ona deblja i nema 25 vec 35 tak da sam otiso.Kak to misliš, bio si?
ajde se ti lijepo dogovori sam sa sobom, jesi li bio i kad si bio, za isti oglas imas 3 "recenzije"ma bio sam jucer da javila mi se u 9 ujutro i ja krenuo u vrapce kad pricam s njom cujem nesto mobitel odzvanja dolazim u stan i tam nesto susti u pozadinu al me nije to odgovorilo vec je ona deblja i nema 25 vec 35 tak da sam otiso.
Pušila je vrhunskihttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/slatka-mimi-26-god-oglas-2329970
Kod nje sam bio na footjobu prije nekoliko godina i meni je bilo super, čak mi se i sviđala. Onak prava next door girl. Drkanje i svršavanje po stopalima sa platio 200kn. I bila je u toplessu
Tada je bila na Vrbanima/Prečkom kako god zovete taj dio. Lak dogovor, bar meni. Korektna je i ne požuruje. Stopala su mi bila lijepa, samo minus što nije stavljala neki lak. I skužio sam da nakon mene je samo tuširala stopala bez sapuna, tako da se nadam da prije mene nije bilo puno svršavanja haha
Prije je davala i blowjob, a neki su navodno i jebali. Ako može više o tome.
A karala se još bolje i nabadala na kurac kao da joj je zadnji. Pod uvjetom da ste kliknuli i da je pristala na seks.Pušila je vrhunski
i to bez kondoma i badavaA karala se još bolje i nabadala na kurac kao da joj je zadnji. Pod uvjetom da ste kliknuli i da je pristala na seks.
E to nisam uspio dobiti. Tada Max pljugica. Ima netko da zna jel se da sad ići do kraja od kad opet radi?A karala se još bolje i nabadala na kurac kao da joj je zadnji. Pod uvjetom da ste kliknuli i da je pristala na seks.
samo zadnje dve slike njene![]()
Sexy profa
Zrela dama - zgodna profa 55g. Najbolja guza za "igrice" Probaj vanserijski sexypilnu damu - crnku. Pomagala, masaža…www.oglasnik.hr
bio netko?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |