N.zgbLokacija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N.zgbLokacija?
Jel ima tetovaže ?Bio,korektna sve kak pise mlada uredna cice lepe 2 ojkice ,nije iz zg oklice,oral bez akcija sa,surađuje,jos koji put ponoviti sigurno ce biti jos bolje..60 novih pola…pristojna kulurna vraca kakav si i ti..![]()
Diskretno druženje u mom stanu
Plava kosa, 25 godina, 167 visoka, 58kg, nudim ugodno i diskretno druženje 0924263859 samo pozivi.www.oglasnik.hr
Puno si rekao... Utrine, Sopot, Zaprude, Buzin?
Prevara teška...navlači te da kupiš bon,kao ne možeš ju nazvat jer joj ne radi mikrofon na mobitelu i te fore...Ima li neko iskustva sa ovom? Slike obecavaju
![]()
Laura
Zovem se Laura imam 24 godine i trenutno živim malo iznad Črnomerca. Razmjene slika i posjete te upoznavanja uživo.…www.oglasnik.hr
ImaJel ima tetovaže ?
Rekao ti je dovoljno i vise od toga .Puno si rekao... Utrine, Sopot, Zaprude, Buzin?
I naravno poznata od prije .Jel ima tetovaže ?
Mamu im jebem! Ne možeš ih zakonom zabranit! Samo varaju ljude. I to su uglavnomtipovi iza takvih profila...Prevara teška...navlači te da kupiš bon,kao ne možeš ju nazvat jer joj ne radi mikrofon na mobitelu i te fore...
Bio danas, faca prosjek, sise lijepe kao i tijelo, prvo razočaranje pušenje s gumicom, drugo razočaranje usred pušenja netko zvoni, veli dostava hrane, prekine pušiti i čeka dostavljača da joj donese gablec, ode cijela atmosfera u kurac, gablec stigne, nastavi ona, ne osjećam ništa preko te gumetine, idemo u doggy, nekak ga uguram jer je fino uska, svršavanje u kondom. Čisto odrađivanje, cura dobro izgleda kakvih sve odrona ima al me nije privukla da ponovim posjetu. Jebiga.Bio,korektna sve kak pise mlada uredna cice lepe 2 ojkice ,nije iz zg oklice,oral bez akcija sa,surađuje,jos koji put ponoviti sigurno ce biti jos bolje..60 novih pola…pristojna kulurna vraca kakav si i ti..![]()
Diskretno druženje u mom stanu
Plava kosa, 25 godina, 167 visoka, 58kg, nudim ugodno i diskretno druženje 0924263859 samo pozivi.www.oglasnik.hr
Pazi Banditu je pušila bez , kako sad tebi pušila s kondomom ?Bio danas, faca prosjek, sise lijepe kao i tijelo, prvo razočaranje pušenje s gumicom, drugo razočaranje usred pušenja netko zvoni, veli dostava hrane, prekine pušiti i čeka dostavljača da joj donese gablec, ode cijela atmosfera u kurac, gablec stigne, nastavi ona, ne osjećam ništa preko te gumetine, idemo u doggy, nekak ga uguram jer je fino uska, svršavanje u kondom. Čisto odrađivanje, cura dobro izgleda kakvih sve odrona ima al me nije privukla da ponovim posjetu. Jebiga.
Naravno , ima ih ovdje koji su ko Apoloni , plaćaju kurve za 60 EUR i one im sve dozvoljavaju .Pa možda zato jer joj je tak došlo, one isto gledaju kakav si ti
Bandit nikad ne laze…ali sam dole onak ko beba…a i gore..Pazi Banditu je pušila bez , kako sad tebi pušila s kondomom ?
Znaci da Bandit laže![]()
IstinaMamu im jebem! Ne možeš ih zakonom zabranit! Samo varaju ljude. I to su uglavnomtipovi iza takvih profila...
TocnoPa možda zato jer joj je tak došlo, one isto gledaju kakav si ti
Ja sam gore majmun al sam ćelav oko kurca, jebiga, vjerojatno je do tog, mada do sad nije bilo problema, većina je pušila bez, šteta za ovu jer ga dobro sauga al mi nije to to preko gumiceBandit nikad ne laze…ali sam dole onak ko beba…a i gore..
Istina je da stalno drka po mob u…da se malo bolje skoncentrira…bila bi odlicna..ali treba ju “odmotati”Ja sam gore majmun al sam ćelav oko kurca, jebiga, vjerojatno je do tog, mada do sad nije bilo problema, većina je pušila bez, šteta za ovu jer ga dobro sauga al mi nije to to preko gumice
Recimo da vjerujem vise tebi i znam da si iskren .Ja sam gore majmun al sam ćelav oko kurca, jebiga, vjerojatno je do tog, mada do sad nije bilo problema, većina je pušila bez, šteta za ovu jer ga dobro sauga al mi nije to to preko gumice
Meni dok sam bio zvonila joj druga stranka na vrata tako da sam odustalo...Mehanika
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|