ZAGREB - Iskustva & recenzije

Bok,je bio tko u zadnje vrijeme kod nje,znam da ima o njoj ,ali ne skodi vise info..
 
Evo jedna recenzija za one koji imaju dublji dzep


Slike su 100% prave, to je ona. Picka i pol na kvadrat. 300€/1hr

Na whatsapp brzo odgovara (nije naravno ona nego pimp neki). Outcall je bio u pitanju, dogovor je bio skroz lagan bez ikakvih komplikacija nikakvo placanje unaprijed ni nista slicno... treba slikat pare i hotel card. Za sat vremena dosla.

Detalji u oglasu su skroz netocni. Ne radi 69, anal ne dolazi u obzir, a pusenje bez je ukljuceno u cijenu. Nema bas dvadeset godina ali blizu, cijela je zategnuta i fit ko iz filma, opcenito draga cura iz bjelorusije jedva zna par rijeci engleskog sve ostalo moras google translate.

Ima jos oglasa taj isti account pa pretpostavljam da su i sve ostale legit
 
Ljudi dali Olja još radi? Jel bio tko u zadnje vrijeme? Ja sam bio prošle godine, od tad nisam baš bio često na forumu pa nisam popratio jel se oglašava više...
 
Ma niš od nje, uvjerava te na telefon kako je masaža bolje od sexa, kako je praktički sex za luzere, a masaža za prave macho muškarce, barem mene tako :)
Kj najgore tak i je u njenom slučaju…(nemam proviziju) ali fakat te odradi kak treba…je 5 glavi…ali lepo 🤷🏼‍♂️kazem opet ovisi o ocekivanjima za tu kolicinu novca,ili kakvoću usluge
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh