Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivi sam oglas citira, na zalost a ne mogu editirat, ovo je namjenjeno za onu sta ste pricali da je djankericaKakvu uvrnutu zabavu?
Sta je losa u seksu?
Da, 100% njezine slikeJel bio tko💋✨🔥Najbolja sexy plavuša🔥💋 ✨
PLAVUŠA 23 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju - poziva te na druženje i opuštanje u svoj prostor uz mnogo…www.oglasnik.hr
nije 100% sto je nekad bilo
Pa došla je iz Njemačke malo zaraditi
Žena je bomba, topla preporuka, samo ću to reći.Usluga je odlicna,ali kako kaze kolega gore,btb za rucnim zavrsetkom,jako je ugodna i njezna i lijepa,dosta mrsava,vitka rekao bih prije,krasne grudi manje…doata skupo ali super trtman
O kojoj je riječ?Žena je bomba, topla preporuka, samo ću to reći.
O kojoj je riječ?
Ma niš od nje, uvjerava te na telefon kako je masaža bolje od sexa, kako je praktički sex za luzere, a masaža za prave macho muškarce, barem mene takoStrangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Znaci nista od barem oralca
Kj najgore tak i je u njenom slučaju…(nemam proviziju) ali fakat te odradi kak treba…je 5 glavi…ali lepo kazem opet ovisi o ocekivanjima za tu kolicinu novca,ili kakvoću uslugeMa niš od nje, uvjerava te na telefon kako je masaža bolje od sexa, kako je praktički sex za luzere, a masaža za prave macho muškarce, barem mene tako
5 glavi 30 min?Kj najgore tak i je u njenom slučaju…(nemam proviziju) ali fakat te odradi kak treba…je 5 glavi…ali lepo kazem opet ovisi o ocekivanjima za tu kolicinu novca,ili kakvoću usluge
Pa malo je duze…proces je….cca 45…ali nacelno da 30 min sta je to na ovu skupocu5 glavi 30 min?
Kako kojaJel vas odjebu van kad svršite makar imali još 20-30 minuta? Tako su nekad radile, nisam bio dugo.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|