Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je siguran sam 100% da je ona ako se baba javlja, zna se i ona javit ali rijetko.Mislim da nije baš u redu pisati o njoj kada i sam kažeš da si bio kod nje 2016.
Cura se sigurno promijenila.
I nije mi jasno zašto si toliko siguran da je ova cura iz oglasa baš ta cura kod koje si ti bio prije 6 godina.
Autobusi vjerojatno.Ima kaj kod autobusnog?
ma ona je, bio sam kad je bila na malesnici i imala plavu kosu, sad je crnka, isti sve samo sto mislim da ovaj put nije bilo babetine, steta jer je slatka u faci i ima dobro tijelo i siseJe siguran sam 100% da je ona ako se baba javlja, zna se i ona javit ali rijetko.
Cura je zgodna ali na nečem ziher je.
Bila je izbor kad nisi imo nešto bolje na brzinu, ili kad nisi mogo dobit nikoga, a tad je na Plavom imala nekoliko profila Lana, Mery itd.
Po recenzija ma sigurno se nije promijenila, em nemoj ovako, nemoj onako, zajaši te onda ode do babe u kuhinju pa klafraju, pa se vrati, guziš ju onda se makne pa na mobitel se javlja.
Tad sam se pokupio i više ju nisam zvao.
Jel ti se sviđa frend?Pozdrav momci, novi sam ovdje, da li ima tko info za cure koje bi odradile dvojicu, frendu je roćkas pa reko da se počastimo.
Jel ti se sviđa frend?![]()
o jbt, kažeš ne možeš dat vise od 300kn a želiš bit sa ženom posto nisi nikad, nemaš kinte kažeš? cuvaj ovaj mjesec tih 300 kn do idućeg mjeseca, imat ćeš 600 i s tim komotno možeš dobit sex u Zagrebu. da si sve ove mjesece kolko tuguješ i jadas se stavljao 300kn sastrane posto nikad nisi bio sa ženskom dosad si mogao platit stagod ti srce pozeli. Il to ne razumijes il si trol. Ako napišeš da ne možeš ustedit onda se mani ovog biznisa a i žena. pozzAjde konju gledaj svoja posla. Pitam kaj me zanima, ako netko želi odgovoriti neka odgovori, ako ne, nikoga ne tjeram. A ako ti i ovaj seljak mario30 nastavite s vrijeđanjem, stisnut ću "prijavite" ispod vaših postova.
Tema su recenzije i normalno je da se pita kaj se dobije kod pojedine cure, ne vidim kaj je tu loše.
S obzirom da web od strankinja ne radi, zdrav razum je govorio ne placaj, emocije su govorile svasta, ali s obzirom da nije htjela lovu kada ju vidim uzivo samo sam se pokupioNadam se da si uplati i dobro se proveo![]()
Nije... Slika zbilja odgovara opisu... Ova zguza...Jel ta stvarno mala i debela ili kaj?![]()
Erotik djevojka ! !
35/67/5 vatrena sexy plavuša, druženje jutarnje i popodnevno sa situiranim gospodinom. Diskrecija. Moj ambijent/hotel.…www.oglasnik.hr
Sopot.Koja je lokacija crne pantere ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |