ZAGREB - Iskustva & recenzije

Bio danas
pise da ima 35, blize 50. Ne izgleda kao na slici, skoro se okrenuo i otisao.
Sex i pusenje sa, to mi je plus
Kaze 400ppla sata ali pozuruje sto meni osobno ide na zivce
Stan i nije neki luksuz
Sve u svemu ne bi ponovio

Bio danas
pise da ima 35, blize 50. Ne izgleda kao na slici, skoro se okrenuo i otisao.
Sex i pusenje sa, to mi je plus
Kaze 400ppla sata ali pozuruje sto meni osobno ide na zivce
Stan i nije neki luksuz
Sve u svemu ne bi ponovio
Nove galerije kod Antunovica

bio kod ove jucer...
092/329-7751

slike mi izgledale dobro al razgovor s njom na telefonu kompliciran, prvo mi poklopila, pa me opet zvala... dogovorili se za predvecer, sat vremena, s dogovorom da bude malo dominantna... kad sam bio blizu nje, trazila me da joj kupim na kiosku bonove... (???)

docekala me u nekim spicastim stiklama, spavacici i najlonkama, uzela lovu i bonove i poslala pod tus. cekala me na kaucu i pocela ispitivati totalne gluposti i onda mi rekla da joj lizem nozne prste, noge i picu. onda je isao 69 na kaucu gdje me prvo pitala jel okej piss u usta i zatim mi ga je i dala. poslala me da si isperem usta i onda me zvala u drugu sobu s krevetom gdje je opet isao 69, prvo me zajahala s kondomom pa kak nisam mogao svrsiti dosta dugo skinula je kondom... na kraju sam jos i dvaput svrsio u njoj pa ju i lizao poslije tog. :/
Kolko peneza

Pozz ekipa,može li preporuka za masažu sa mlađom curom. Stižem u petak ujutro u Zagreb pa da se osiguram na vrime…hvala unaprid

Evo bio danas kod nje
pikiram ju vec duze vremena iii danas sam zvao 15 puta sigurno i konacno se javila navecer, vec sam skoro bio odustao.
izgled u skladu s godinama, al neces ju zenit nego si dosao jebat. prostor u centru, pola sata 400 domacih
doceka te u uskoj haljini, samostojecim i stiklama. uglavnom, dosta sam zadovoljan, doslovno joj mozes radit kaj hoces, nabijat u grlo, svrsit po faci... lizat, prstenjacit.. kad ju jebes isto fakat mozes grubo. dosta dobar odnos cijene i kvalitete. mislim da cu cak i ponovit jer ga prima vrhunski.
Radi li anal

Evo bio danas kod nje
pikiram ju vec duze vremena iii danas sam zvao 15 puta sigurno i konacno se javila navecer, vec sam skoro bio odustao.
izgled u skladu s godinama, al neces ju zenit nego si dosao jebat. prostor u centru, pola sata 400 domacih
doceka te u uskoj haljini, samostojecim i stiklama. uglavnom, dosta sam zadovoljan, doslovno joj mozes radit kaj hoces, nabijat u grlo, svrsit po faci... lizat, prstenjacit.. kad ju jebes isto fakat mozes grubo. dosta dobar odnos cijene i kvalitete. mislim da cu cak i ponovit jer ga prima vrhunski.

Evo bio danas kod nje
Doslovno uživa 💪💪

Prošlo ljeto 7 mj bio sam na jednoj adresi Horvaćanska 31B od tada više ne mogu pronaći taj oglas..Ako je netko bio kod dotične neka se javi

Maja Špansko

Nikad nije na istom mjestu,ovisi kako uspije dobiti stan
Uvijek čist i uredan stan

Šteta:400/800

Hmm,ne znam odkud da krenem…😃
Znaci…Ovako…Meni je osobno sa Majom sex predobar…
Bio sam kod Maje vise puta,po par sati…
Uvijek dočeka sa kavom,popijemo kavicu i onda kreće tornado…
Kaj se tiče orala,Maja ga proguta cijeloga(nije bas mali 16-17)…Curi suze idu na oci,ali ne odustaje😃
Dočeka u samostojećim čarapama i crnom topu…
Jedan od boljih orala koje sam dobio…
Kaj se tiče sexa,e tu sad dolazimo do meni najbitnijeg dijela kad se radi o Maji…
Znaci…ta zena moze svršiti svakih 5 min.
Naravno,ako znate kaj radite…
Ona se voli dirati prilikom odnosa po maci…Odgovara joj tako…Ugodno s korisnim…
Ta zena se voli seviti,svaki put sam imao po dva sata brutalnog sexa sa njom…
Stvar je u tome,kaj mene jos vise pali kad ženska svrsi…
A ona to radi svakih 5 min…
Sise(2)…Ali je zato guza po meni vrhunska,ona slasna guza…
Neki su pisali ovdje da ih rijesi nabrzinu sa DT…
Ljudi,probajte uzeti vise od 30 min.
Iznenadit ćete se…

Oral: 9/10
Izgled: 8/10
Izvedba 10/10
Odnos prama mušteriji 10/10
Slažem se u potpunosti...

Jučer zvao, javi se i dog se da dođem do autokluba pa se javim. Kad sam stigao,zovem i stalno zauzeto. Probam sa drugog broja zvoni i javi se odmah. Uputi me do adrese, pa kad stignem da nazovem opet. Tad se javi i kaže da se mi uopće nismo čuli, da joj nepoznat broj, poklopi i blokira i taj drugi..Jel ima ko kakvo normalno iskustvo sa dotičnom, jer nisam uspio naći nikakav trag na forumu o njoj.

Danas posjetio Mirelu ili Erotik djevojku na PO.

Iako me malo natezala pa sam morao čekat pola sata, odlučio sam se strpit da provjerim što se to hvali.

Pola h 400 / Sat vremena 600, uzeo pola pa lako dodam.

Izuzetno korektna žena, ispričala se zbog kašnjenja, dala info o tarifama, tusiranje i akcija. BJ bez gumice, stvarno jedan od najboljih do sad, uključujući i dosadašanja iskustva s EGE, trudi se i zna tehniku, slinjavo, duboko, odlično, 11/10.

Sex meni ništa posebno, malo misionarke i doggya, zamolio sam je da mi popuši do kraja i to sa završetkom u usta, bez gumice naravno.

Njen izgled je dobro opisan, bbw milf, nije istina da ima salo koje treba makivat s nje i da nenormalno visi, ima je, ima i trbuh i salo, ali u skladu s građom, sisama i svime, nemam zamjerke.

Ponovio bi, ali mislim da bi se zadržao samo na pušenju jer je stvarno fantastično, sex je ništa više nego prosjek.

Danas posjetio Mirelu ili Erotik djevojku na PO.

Iako me malo natezala pa sam morao čekat pola sata, odlučio sam se strpit da provjerim što se to hvali.

Pola h 400 / Sat vremena 600, uzeo pola pa lako dodam.

Izuzetno korektna žena, ispričala se zbog kašnjenja, dala info o tarifama, tusiranje i akcija. BJ bez gumice, stvarno jedan od najboljih do sad, uključujući i dosadašanja iskustva s EGE, trudi se i zna tehniku, slinjavo, duboko, odlično, 11/10.

Sex meni ništa posebno, malo misionarke i doggya, zamolio sam je da mi popuši do kraja i to sa završetkom u usta, bez gumice naravno.

Njen izgled je dobro opisan, bbw milf, nije istina da ima salo koje treba makivat s nje i da nenormalno visi, ima je, ima i trbuh i salo, ali u skladu s građom, sisama i svime, nemam zamjerke.

Ponovio bi, ali mislim da bi se zadržao samo na pušenju jer je stvarno fantastično, sex je ništa više nego prosjek.
Zavlačila te jer je bukirana,pa dok se oslobodi i uredi za sljedeću mušteriju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh