ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bok ekipa, čuvajte se nove navlakuše.

Tu i tamo se zaletim provjeriti na seksoglasi.hr čega ima, jer sam jednom naletio na fantastičnu curu koju sam sreo onda nekoliko puta.

Uglavnom cura s ovog broja pokazuje totalno nepoštovanje prema mušteriji. Ne da se nismo sreli, nego je potpuno nesposobna dogovoriti susret. Pitam ju osnovna pitanja (kako izgledaš, što nudiš i koliko dugo) i kaže mi da sam lud i ne odgovori na njih i po nekoliko puta kad pitam. Pri dopisivanju je snažan dojam koliko to radi preko kurca samo da ubere 500kn za neko neodređeno vrijeme. A sliku sam vidio isto već negdje...možda i više puta. Živi dokaz da može i gore od PO-a...

+385 97 651 2164 navodno se zove Sara i ima 22 godine. I lijena je ustati i poslati sliku gdje se vidi cijela (pošto fotka vjerojatno nije njena)

Prilozi

• IMG-20220524-WA0007.jpg
    IMG-20220524-WA0007.jpg
    440,2 KB · Pregleda: 295
Pozdrav svim clanovima novi sam i imam upit..
Moze preporuka neke dame samo za oral...kod koje se ispalti otici?

Pozdrav, moja preporuka ti je Maja evo ti kontakt +385 91 754 7191.

Kratka recenzija:

Plavusa radi anal i fetise…sve
Uziva u sexu
gradena je sportski
Ima 29 godina

kad sam se dogovarao za susret trazila me je da joj pola novaca posaljem na paypal i ostatak uzivo . To mi se nije svidalo ali sam bio ocajan i poslo. Odmah mi je poslala adresu otisao sam i ostatak novaca joj dao na ruke . Ima svoj prostor i dobro je ureden.

Kratka recenzija:

Uziva u sexu
gradena je sportski
Ima 29 godina

kad sam se dogovarao za susret trazila me je da joj pola novaca posaljem na paypal i ostatak uzivo . To mi se nije svidalo ali sam bio ocajan i poslo. Odmah mi je poslala adresu otisao sam i ostatak novaca joj dao na ruke . Ima svoj prostor i dobro je ureden.
Hvala

Kratka recenzija:

Uziva u sexu
gradena je sportski
Ima 29 godina

Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha....
Pa neče valjda netko nasjesti na ovu priču...ha, ha,ha,ha,..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh