ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Erotske masaže​

Korisnik:Paola96
ID oglasa:187812
Oglas predan:25.04.2022
Broj prikazivanja:1149
Regija:Hrvatska - Zagreb
Imam:28 godina
Tražim osobu:od 28 godina

OPIS​

Nudim usluge opuštajućih i erotskih masaža u Vašem prostoru. Imam 28 godina,160/50/3.
Higijena, kultura,diskrecija i ozbiljnost su mi iznimno bitni.
Također preferiram brze i jednostavne dogovore.

KONTAKT​

Erotske masaže​

Korisnik:Paola96
ID oglasa:187812
Oglas predan:25.04.2022
Broj prikazivanja:1149
Regija:Hrvatska - Zagreb
Imam:28 godina
Tražim osobu:od 28 godina

OPIS​

Nudim usluge opuštajućih i erotskih masaža u Vašem prostoru. Imam 28 godina,160/50/3.
Higijena, kultura,diskrecija i ozbiljnost su mi iznimno bitni.
Također preferiram brze i jednostavne dogovore.

KONTAKT​

jel ima tko iskustva sa njom?

Sve si lijepo poredao.....ali mi nije jasno da si ovoj prvoj "hočeš noću" platio 400 za pušenje... trebao si je izjebati u sve rupe.....i nebi negodovala...400 je fakat previše za pušenje, pa da ima zlatna usta....

Bilo jedan dva ujutro, to je kad je covjek glup. Neznam ni sam zasto. Nisam ju htio jebat jer inace u pravilu ne jebem takve zene u tom poslu, a kad bi je vidio vjeruj mi nebi ni ti. Pa reko daj samo pusenje al nije htjela snizit cijenu. Svrsio joj u ustima i cao

Bog ekipa, ja dolazim iz "provincije" na par dana u Zagreb. Pročitao sam više od 500 stranica sa vašim postovima i umišljam si da sam sada malo upućeniji (teorija) u sve ovo. Nisam nikada platio za sex a imam 50 godina i odlučio sam to napraviti u sljedećih desetak dana i to više puta. Sljedeći zdrav razum svjestan sam da tu ima krivih informacija iz raznoraznih razloga. Zamolio bih vas ako imate volje i vremena date par predloga. Zanimaju me mlađe i koje će doći kod mene u stan. Unaprijed hvala svima koji mi pomognu.

Bog ekipa, ja dolazim iz "provincije" na par dana u Zagreb. Pročitao sam više od 500 stranica sa vašim postovima i umišljam si da sam sada malo upućeniji (teorija) u sve ovo. Nisam nikada platio za sex a imam 50 godina i odlučio sam to napraviti u sljedećih desetak dana i to više puta. Sljedeći zdrav razum svjestan sam da tu ima krivih informacija iz raznoraznih razloga. Zamolio bih vas ako imate volje i vremena date par predloga. Zanimaju me mlađe i koje će doći kod mene u stan. Unaprijed hvala svima koji mi pomognu.
Bio si 50 godina pametan, izdrži još malo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh