I je. Bar od ovih nabrojanih, za te pare nes bolju uslugu nac, najbolje pusenje koje sam ikad u zivotu imaoBravo za recenzije...od svih ovih Zgodna zena 44 mi se čini nekako najbolji izbor....što se tiče mog mišljenja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I je. Bar od ovih nabrojanih, za te pare nes bolju uslugu nac, najbolje pusenje koje sam ikad u zivotu imaoBravo za recenzije...od svih ovih Zgodna zena 44 mi se čini nekako najbolji izbor....što se tiče mog mišljenja
Bio si 50 godina pametan, izdrži još maloBog ekipa, ja dolazim iz "provincije" na par dana u Zagreb. Pročitao sam više od 500 stranica sa vašim postovima i umišljam si da sam sada malo upućeniji (teorija) u sve ovo. Nisam nikada platio za sex a imam 50 godina i odlučio sam to napraviti u sljedećih desetak dana i to više puta. Sljedeći zdrav razum svjestan sam da tu ima krivih informacija iz raznoraznih razloga. Zamolio bih vas ako imate volje i vremena date par predloga. Zanimaju me mlađe i koje će doći kod mene u stan. Unaprijed hvala svima koji mi pomognu.
Na slikama oke izgleda.. treba bi istrazit uzivoDa. Volim kad je malo napaljivanja. . Na slikama se cini da ima vece sise?
Ženska je za pare koje traže ok.Poz Ekipa, jeli bio ko kod ove tj. jeli ona neka poznata, ili je nova na sceni?
Meni se bas svida nekakva milfica, palim se na to.
Moze vase iskustvo ako je bio ko?
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mariana-oglas-4836859
Sex sa kondomomhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/radoznala-sexy-kucanica-oglas-4892031 sad je vec kucanica...jel koja slika njezina?
Je li to bosanka koja me moze zasutiti dok joj me stavis kurac u usta ?Sex sa kondomom
Oralno bez kondoma
ljubljenje
masaža
30 minuta 500kn
1 sat 800kn
1 sat sa analnim 1100kn
1 sat sa fistingom 1100kn
Upiši u tražilicu Pamela
Pise javljanje preko watsupa,poslal upit al nema odgovora. Pise poslovni racun,neznam kaj to znacii mene zanima
Neee, nisu bonovi, ružna GILF, baba je na Kajzerici, tu negdje bliže 60 nego 50 godina, traži 400/800 kn.Bonovi...
Nisu bonovi, zena iz zagorja i dolazi povremeno u ZgBonovi...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|