Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
O kojoj govoriš molim te nemogu povezati?sexy sexy 25?Di joj je lokacija
Dominantna pusacica. Guta ga luda, osjete se zubi na trenutke a obzirom da ludjacki pusi, ogrebala me. Bilo je ok u trenutku, ali izranjavan sam se vratio doma.Neka iskustva sa dotičnom?
Gajnice kaže, oral samo u prostoru, 300kn
nula bodova..,pola sata 400 kn,puši bez kondoma ali dosta loše zapruđe,iako ne izgleda loše,nebi preporučio nikome,ima oko 40 god..,loše radi..Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Je još uvijek blizu kolodvora?E jbg sad, iz razloga što je toliko "grobova i gabora" na PO a ona je stvarno zgodna i jako mlada.
Meni starijem muškarcu dovoljno.
DaJe još uvijek blizu kolodvora?
Hvala, ne bi išao ako je toliko agresivna a pogotovo jer djeli prostor još s nekimDominantna pusacica. Guta ga luda, osjete se zubi na trenutke a obzirom da ludjacki pusi, ogrebala me. Bilo je ok u trenutku, ali izranjavan sam se vratio doma.
Prostor je nikakav, u susjednoj sobi je neki lik spavao na krevetu. Ona prije i poslije prica o Isusu i koroni. Akcija je samo oral, pokaze sise i to je to.
Ako te pali malo agresivniji oral, onda ok, sve ostalo nije bas za turbo pohvalu. Zenska je kulturna, ugodna, po prici joj se ne da ovim bavit ali sta je tu je.
Pa kad ju dobijete na mob. zvao sam desetak puta ali ne javi se ? U koje vrijeme prima klijente ?Dominantna pusacica. Guta ga luda, osjete se zubi na trenutke a obzirom da ludjacki pusi, ogrebala me. Bilo je ok u trenutku, ali izranjavan sam se vratio doma.
Prostor je nikakav, u susjednoj sobi je neki lik spavao na krevetu. Ona prije i poslije prica o Isusu i koroni. Akcija je samo oral, pokaze sise i to je to.
Ako te pali malo agresivniji oral, onda ok, sve ostalo nije bas za turbo pohvalu. Zenska je kulturna, ugodna, po prici joj se ne da ovim bavit ali sta je tu je.
javi joj se preko wappaPa kad ju dobijete na mob. zvao sam desetak puta ali ne javi se ? U koje vrijeme prima klijente ?
Si bio s njom onda ili?svakako zaobici ,narkomanka ,u stanu je i neki lik koji kao izađe kad dolazis ,kao slucajno se sretnete na hodniku ..... kad sam je vidio nisam htio ostati ,lik me sretne na odlasku i pocne nesto srati (vjerojatno ga ona zvala) ,rekao mu da ako hoce batina moze ,a ima i drugu mogucnost da odjebe ......ako zelite probleme slobodno odite
Ja sam bio, nista, mrsava do boli...trudi se pusiti ali zapinje malo.malo zubima...uska skroz ne moze primiti boli je..nisam uspio svrsiti, reko ne ide ajde dosta micenja i otisao...po meni ne isplati se ..Si bio s njom onda ili?
Kakva je ona, sex?
Pa kad ju dobijete na mob. zvao sam desetak puta ali ne javi se ? U koje vrijeme prima klijente ?
Ok HVALA BUDEM PROBALjavi joj se preko wappa
Je još uvijek blizu kolodvora?
Jel plavuša ta i ima tetovažeJa sam bio, nista, mrsava do boli...trudi se pusiti ali zapinje malo.malo zubima...uska skroz ne moze primiti boli je..nisam uspio svrsiti, reko ne ide ajde dosta micenja i otisao...po meni ne isplati se ..
Ajde procitaj s razumijevanjem ,sve ti piseSi bio s njom onda ili?
Kakva je ona, sex?
Da li radi rimjob?(u oglasu piše da radi) i može li se dva puta svršiti?Dominantna pusacica. Guta ga luda, osjete se zubi na trenutke a obzirom da ludjacki pusi, ogrebala me. Bilo je ok u trenutku, ali izranjavan sam se vratio doma.
Pošalji joj poruku ništa te ne koštaDa li radi rimjob?(u oglasu piše da radi) i može li se dva puta svršiti?
Nisam je trazio rimming, ne znam. Imam feeling da ne bi bilo problemDa li radi rimjob?(u oglasu piše da radi) i može li se dva puta svršiti?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|