Traži 700 za poureIma tko iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traži 700 za poureIma tko iskustva
A to znam,kakva je?Traži 700 za poure
Nisam bio, ali sigurno ne vrijedi tolikoA to znam,kakva je?
Moze neki kontakt ili link od Pantere?Bio kod pantere prije 7 dana...ocjena za nju 10/10
Jednostavno zena zna sve i stvorena je za ovo....jedini minus kod nje sto mi nije dala da uzmem malo duzi termin jer je imala zakazano i rekla mi da joj to moram najavit.
Oral je super, koliko lize kurac toliko i supak i jaja tak da moze potrajat to fino. Sex je minus sto nije na pravom velikom krevetu....moze se zavrsit u nju tako da je i to plus i uzimao sam i anal i to je bez kondoma pa plus dodatni za ljubitelje tog. Preporuka za nju, idem kod nje povremeno i super je to....pokusacu dogovorit s njom i nocni termin ako prihvati, par sati ili cijelu noc
Upravo to...Nisam bio, ali sigurno ne vrijedi toliko
Netko je napisao na ovom forumu da se može spustiti cijena. Pokušaj pa javi.Upravo to...
400 bi joj dao za 30 min
Ne, doduse nisam ju pitao jel bi progutala. Mislim da mozda i bi ako je u povisenom stanjuJel guta?
Moze neki kontakt ili link od Pantere?
Koja je to please link600 kn bez, 400 sa
Di se nalazi?Mislim da je ovo oglas, našao sam ga u pretraživanju.
Masaža je stvarno dobra i ponovio bih kad nebi ima drugog izbora, jer takvu masažu možeš dobiti realno i za manjeSexy sexy 25 g. slike prave
Dođite i uživajte u nježnoj maserki 25g. Slike prave. Blizina centra, parking, masažni stol, higijena, diskrecija.www.oglasnik.hr
Di joj je lokacijaZasto blatis curu bezveze? Dal si se zapitao da mozda u tebi nije problem?! Evo bio nedavno kod nje 2 puta i opet cu ici jer je cura po izgledu u samom vrhu iz PO ako ne i najljepsa. A sta se tice usluge sve je super jedino sto vi drkađije nazivate pa ne dođete i onda vas ne zeli primiti. Cura ima svoje slike i stvarnih je 22g. Pusenje radi vrhunsko jedino je problem u vasoj higijeni pa joj se povraca od smrdljivih vasih kurceva, jos k tome vam nudi tusiranje pa bi mogli to malo bolje oprat. U akciji je super i po izgledu spada u sam vrh cura iz PO. Stoga vi drkađije koji nemate za kiflu i ne drzite do higijene ostanite doma i drkajte u smradu svog prostora.
Di je na crnomercu?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/temperamentna-zgodna-crnka-oglas-4723764
Lokacija blizina autobusnog, cijena 300 kn body to body, sex 400. Ok cura, simpaticna. Slike su njezine, ali sad je malo deblja. Sve u svemu dobra usluga. Pusi s kondomom, masira solidno. Seks nisam probao.
Sara crnomerec. Masaza na stoli 200 kn, body to body 300. Uzeo body to body, odlicno iskustvo. Malo je deblja, velike sise, faca malo losija. Svrsio po sisama, meni jedno od boljih iskustava. Minus je prostor, kao i mjesto za parking.Atraktivna Sara 30
Pružam opuštajuću medicinsku masažu na stolu i ( body to body) masažu nauljenim tijelom u ugodnom prostoru.www.oglasnik.hr
Ostale trenutno nemaju oglas pa drugom prilikom.
Koja je to please link
Koja je to please link
svakako zaobici ,narkomanka ,u stanu je i neki lik koji kao izađe kad dolazis ,kao slucajno se sretnete na hodniku ..... kad sam je vidio nisam htio ostati ,lik me sretne na odlasku i pocne nesto srati (vjerojatno ga ona zvala) ,rekao mu da ako hoce batina moze ,a ima i drugu mogucnost da odjebe ......ako zelite probleme slobodno odite
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|