Nisam imao namjeru ništa pisati ali obzirom da vidim da su cijene otišle gore, valjda inflacija, pa za pola sata Pantera uzima 500, "Nježna i mazna" je digla na 600 kn (obje neopravdano), Dea - Lidac na 450 masaža i sex (sasvim opravdano jer to kod nje potaje sat vremena a usluga je super), ali su se pojavile i neke latine za 1000/1200 kn po satu. Krenem jučer kontaktirati ove trenutno raspoložive latine, i usput pogledam recenzije o istima, strpam 200 eura u džep ali jbg ništa što bi me zaintrigiralo. Odem na PO, pošaljem poruku "Anji - lijepa žena", kaže da će biti tek od 18,00 sati u akciji, i na sreću vidim mala Elena je u akciji.
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/elena-sexy-mackica-oglas-4859882
Mislim se "hajde matori danas ti je loš dan, ubi me Putin i njegova prijetnja nuklearnim ratom, baš bi ti mlada i zgodna domaća cura trebala popraviti dan". Pošaljem joj poruku i ona se javi da je free, malo se iznenadila da sam se nakon dugo vremena javio i da dođem, pitam je da li može 100 eura da ne idem do mjenjačnice, ona kaže da joj je svejedno i da može 45 minuta.
Velik i uredan apartman, ona cvrkutava i vesela, niža kao džepna venera, ali sve baš sve na svom mjestu, u jebazovnom bodiu, tip top, odmah se oraspoložim, ponudi sokom i mineralnom, kažem joj može poslije.
Malo maženja na velikom krevetu, i kreće oral, zaboravih i na Putina i na Lavrova, i na nuklearnu prijetnju.....
Uglavnom proletjelo 45 minuta, taman sam se obukao a već novi kandidat zove da je na ulazu.
Tako da za 500 kn pola sata ipak ima i onih koje su zadržale i cijenu i dobru uslugu