Ok oldy, u pravu siKokolo, čitaj tekst sa razumijevanjem, a ako nisi shvatio koliko sam platio pojašnjenje ti je u zadnjoj rečenici.
I mala je od prvog dana 500/1000
Poozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok oldy, u pravu siKokolo, čitaj tekst sa razumijevanjem, a ako nisi shvatio koliko sam platio pojašnjenje ti je u zadnjoj rečenici.
Po cemu ta narkomanka vrijedi toliko?Kokolo, čitaj tekst sa razumijevanjem, a ako nisi shvatio koliko sam platio pojašnjenje ti je u zadnjoj rečenici.
E jbg sad, iz razloga što je toliko "grobova i gabora" na PO a ona je stvarno zgodna i jako mlada.Po cemu ta narkomanka vrijedi toliko?
Meni se nije cinilo da je đanaPo cemu ta narkomanka vrijedi toliko?
Jel to ona Maja iz zagorja?ma neka je, opet ću ja doć za 300kn haha
Pozz..koja Maja...ima kakav broj...oglasJel to ona Maja iz zagorja?
Na necemu je ziher. Bio sam prije 20-ak dana prvi put kod nje. Kako joj je bilo pred kraj radnog vremena, a vani je padala kisa, zamolila me da kupim kurtone jer je ostala bez. Prostor ne bas uredan, tus potrgan pa sam se zalijevao drito iz crijeva. Pita ona koliko sam ti rekla, 400 ili 500. S obzirom na tus i kurtone, rekoh 400. Mala je zgodna i super pusi. Sama kaze "ako nesto znam, znam pusiti vrhunski". Svrsavanje u usta. Ponovio bih kad bi prostor bio normalniji i da je manje naspidiranaMeni se nije cinilo da je đana
A đane i bombonjerke znam prepoznat
Bivsa mi je voljela žuto
Pozz kolega Hvaranin ,kak si kuco staraNa necemu je ziher. Bio sam prije 20-ak dana prvi put kod nje. Kako joj je bilo pred kraj radnog vremena, a vani je padala kisa, zamolila me da kupim kurtone jer je ostala bez. Prostor ne bas uredan, tus potrgan pa sam se zalijevao drito iz crijeva. Pita ona koliko sam ti rekla, 400 ili 500. S obzirom na tus i kurtone, rekoh 400. Mala je zgodna i super pusi. Sama kaze "ako nesto znam, znam pusiti vrhunski". Svrsavanje u usta. Ponovio bih kad bi prostor bio normalniji i da je manje naspidirana
Ide pomalo. Borim se s nestasicom dobrih trebi i rastom cijenaPozz kolega Hvaranin ,kak si kuco stara
je baš takIde pomalo. Borim se s nestasicom dobrih trebi i rastom cijena
Jel guta?Na necemu je ziher. Bio sam prije 20-ak dana prvi put kod nje. Kako joj je bilo pred kraj radnog vremena, a vani je padala kisa, zamolila me da kupim kurtone jer je ostala bez. Prostor ne bas uredan, tus potrgan pa sam se zalijevao drito iz crijeva. Pita ona koliko sam ti rekla, 400 ili 500. S obzirom na tus i kurtone, rekoh 400. Mala je zgodna i super pusi. Sama kaze "ako nesto znam, znam pusiti vrhunski". Svrsavanje u usta. Ponovio bih kad bi prostor bio normalniji i da je manje naspidirana
Koliko te kostalo da svrsis u nju bez kondoma?Bio kod pantere prije 7 dana...ocjena za nju 10/10
Jednostavno zena zna sve i stvorena je za ovo....jedini minus kod nje sto mi nije dala da uzmem malo duzi termin jer je imala zakazano i rekla mi da joj to moram najavit.
Oral je super, koliko lize kurac toliko i supak i jaja tak da moze potrajat to fino. Sex je minus sto nije na pravom velikom krevetu....moze se zavrsit u nju tako da je i to plus i uzimao sam i anal i to je bez kondoma pa plus dodatni za ljubitelje tog. Preporuka za nju, idem kod nje povremeno i super je to....pokusacu dogovorit s njom i nocni termin ako prihvati, par sati ili cijelu noc
Nije htjela moje pjesme , moja djela
Dobio kj vie od masaže od nje?mmmm baš je bila super, posjetit ću je ponovo ....
Za nekih sat i 10tak min dao sam joj 100€ za sve toKoliko te kostalo da svrsis u nju bez kondoma?
Pa to je jeftinije nego ove sto daju 800kn sat sa kondomomZa nekih sat i 10tak min dao sam joj 100€ za sve to
Ko je stalni kod nje ima poustPa to je jeftinije nego ove sto daju 800kn sat sa kondomom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|