Damaskus66
Active member
Da tu negdje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina ,nudi se ona mnogima bez kondoma sve ,i prvi dolazak ,a ne deseti.... svakako oprezan treba biti.Sve napisano i ja potpuno potpisujem![]()
Nudi se ona vec prvi dolazak bez kondoma,a ne desetiBio sam desetak puta kod Deville (Luciferke), što kod Arene, zatim u zloglasnoj Galeriji pored Antunovića, a zadnji puta u nekom stanu u Novom Zagrebu.
Inače poslije 16h, al jednom i oko 14h, pa me pitala od kud tako rano?
Uvijek popričamo, popuši mi, pa cowgirl, obrnuti cowgirl, misionarka i završetak doggy... I ljubimo se. Ja zadovoljan svaki put. I na odlasku me često poljubi za rastanak.
Puši bez, a sex sa kondomom. Kako me već zna, nudi mi i bez kondoma, al nisam siguran je li to pametno... Samo jednom sam pristao, al rekla da nek pazim da ne svršim u nju.
Uglavnom, odlazim do nje jer mi je najlakši dogovor, pozvonim joj, na što pošalje porukom što radi i cijenu... I dogovor je preko sms-a. Nema jedne lokacije, pa preusmjeravaje na drugu... Odmah kaže gdje je i gotovo.
Tetovaža ima puno, ali mi ne smetaju.
Od prošle godine kad sam prvi put bio kod nje, smršavjela je i sad ima super čvrstu a opet dobru guzu za uhvatiti... Jedino su joj sise male...
Koliko sam primijetio, ima dosta mušterija... U Novoj galeriji sam jednom čekao da lik prije mene ode... Al uglavnom dočeka obučena.,pripremi se za dolazak...
Što se tiče higijene, kad sam se jednom tuširao kod nje, nakon što smo završili, dok sam se oblačio došla za mnom u kupaonu, čučnula u kadu i išla si oprati "macu"... Da joj smeta lubrikant.
Evo, nadam se da je Ok za prvu recenziju.
Bio sam ja kod nje jednom, dogovor lagan, tada je bila negdje blizu Save, uzela mi 300kn, oral odličan bio bez gumice, svršavanje u usta, probala ga je cijeloga staviti ali nije mogla, sve u svemu mala je top...još smo malo kasnije popričali skupa.Koliko godina?
Prvi puta čujem da Tina liže šupak.Ajmo jedna recenzija
![]()
Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Brz i laki dogovor. Ispalo me 500kn pola sata, ponudila je i anal u toj cijeni, fino uska guza.
Lijepe sise, sudjeluje, guza bas taman mekana.
Oral je tak tak ali fino lize jaja i šupak.
Nije bilo pozurivanja.
Sto se tice erotik djevojke i ja sam vidio taj komentar da lize supak , pa neciji komentar da je bio i da nije to istina. Ja iz osobnog iskustva mogu rec da lize. Bio prije tjedan dana sve oblize.Prvi puta čujem da Tina liže šupak.
prima spermu u usta , pomekad i guta, može anal, ali ovo nisam znao.
Ona nudi ili ti tražiš
Pitam jer je jedan nedavno napisao da Erotik djevojka ! liže šupak, pa kad sam to tražio bilo je neugodno slušati njeno predavanje ........
Jel znaš isključit bold i stavit link?ZA IZBJEGAVATI !
Godinama u ponudi, prostor zitnjak, 300 kn pola sata, 55 godina(koja godina vise manje) dlakava pickurina, neugodan miris, objesena stomcina, doceka te u kucmim papucama, pusenje koje nema veze s vezom(i to s gumom) seks misionarska i tjt. Stan vraski zaudara po duhanu. Sve u svemu ne vrijedi 100 kuna. Oglas joj je cesto na vrhu, nekad je slika drugacija, a tekst je uvijek isti:izazovna plavusa ceka gospodu i vozace na dugim rutama, tako nesto.
Sto se tice erotik djevojke i ja sam vidio taj komentar da lize supak , pa neciji komentar da je bio i da nije to istina. Ja iz osobnog iskustva mogu rec da lize. Bio prije tjedan dana sve oblize.
Jbga, blago tebi, tvoj šupak joj se sviđao....Sto se tice erotik djevojke i ja sam vidio taj komentar da lize supak , pa neciji komentar da je bio i da nije to istina. Ja iz osobnog iskustva mogu rec da lize. Bio prije tjedan dana sve oblize.
Ma liže ta i nožni palac ako zatrazis. Takvo je moje iskustvo s njomJbga, blago tebi, tvoj šupak joj se sviđao....
kad sam pitao člana koji je tu u recenziji napisao da Erotik.... liže šupak, da li je to istina? , rekao je da on to nije napisao ! ! ! ? ? ? . Zato sam otišao do nje jer mi je blizu.....pošteno je sisala, lijepo se jebala i napunio sam joj usta na kraju..........ti si sretnik.....
Ela s laništa, visoka je dosta da ali solidna milfača, izuzetno dobar oral bez kondoma, dok puši zna noge križati iza što je dosta sexy, ima dobro grlo jer je moga od 17cm i podosta debeloga uspjela cijeloga strpati u usta...dosta je opičena i sve u svemu dobra prilika za 300kn, ostao sam oko pola sata...s tim da sam joj svršio u usta.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vatrena-ela-oglas-4641002
U faci sliči Severini, visoka cca 185, nekakve 40te godine. 400/800, OWO koji je dobar, OK se ševi, vidi se da je dugo u poslu. Ima dobro dupe i sise. Ženska je luda ko šlapa, ali draga. Rekla je da je dobro pjeva i počela pjevat neku pjesmu od Severine gdje je kreštala. I to mi je možda bio najbolji dio susreta kaj je je najgore od svega. Ko da me netko stavio na skrivenu kameru, skoro sam počeo urlat kad sam ju čuo. Možda za otić jednom, ali ne za ponovit. Možda jednostvano nije moj tip, a i niti se ističe od ostalih s nečim. Luciferka mi je bolja za klasu u svim segmentima.
Sig ti je u oglasu nedavnoDeville do rano ujutro.
Može link?Sig ti je u oglasu nedavno
Nema ,sad se kara po Sloveniji bez kondomaMože link?
Jesi li platio 300 kuna pola sata?Ela s laništa, visoka je dosta da ali solidna milfača, izuzetno dobar oral bez kondoma, dok puši zna noge križati iza što je dosta sexy, ima dobro grlo jer je moga od 17cm i podosta debeloga uspjela cijeloga strpati u usta...dosta je opičena i sve u svemu dobra prilika za 300kn, ostao sam oko pola sata...s tim da sam joj svršio u usta.
Da, ispod toga nećeJesi li platio 300 kuna pola sata?
Ovisi kako joj se svidis hahaRekla je samo pusenje 15 min 300kn,kaj moze onda sad pola sata?
Nisam to trazio. Nije da je sad odmah navalila ali je s vremenom dosla do toga i zadrzala se na tome nekih 5 min.Prvi puta čujem da Tina liže šupak.
prima spermu u usta , pomekad i guta, može anal, ali ovo nisam znao.
Ona nudi ili ti tražiš
Pitam jer je jedan nedavno napisao da Erotik djevojka ! liže šupak, pa kad sam to tražio bilo je neugodno slušati njeno predavanje ........
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|