Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba pitat stariju ekipu, kod nje idem iduce pa javim.Dal nosi?
Nema. Općenito vrijedi da u manjim sredinama nema takve ponude jer je preriskantno, tu svako svakog pozna. Ako si u Vg, potegni tih 20 min. vožnje do Zg, gdje imaš salone na svakom uglu.Lp svima..novi sam ovdje..htio zamolit ak netko zna da mi posalje jel ima u velikoj gorici kakve erotske masaze ili nest slicno..hvala na info
Bio sam kod nje 2012, lokacija je bila Novi Zagreb - Zapruđe. Tad nije bilo nikakvog gutanja koliko se sjećam, možda je u međuvremenu proširila ponudu radi godina i konkurencije. Mršava, idealna za jahačicu kao i Alex Brineta, po naglasku i crtama lica mislim da je podrijetlom tamo dolje s kamena, Dalmatinska zagora ili zapadna Hercegovina. Prostor ok, pristup ok, jedino bez te cigarete ne ide ni na zahod. Uglavnom, ostala mi je u dobrom sjećanju, tko još nije probao, preporučam, pogotovo kad uzmemo u obzir tarifu.jućer bio kod pantere ili Nives kako mi se predstavila kad sam došao....ženska je ok malo opićena ponudila me sokom i čokoladom ona popušila cigaretu dogovorili za 400 i krenula akcija meni je u tjelu top pošto volim mršave u faci joj se vide godine...oral je bio bez kondoma svršio joj po licu u usta sve je progutala pa me poljubila malo se dobio poćela ga pušit stavila kondom i sex stvarno je sex mašina rekao joj da sam prikraju kaže mi vadi ga iz mene i poćela mi luđaćki pušit dobila i drugo špricanje u usta...za 400 stvarno super druženje
bio tamo dva puta, jednom se zajebao a drugi puta namjero se zajebao poprilično pripit i bez razuma.. nema njih više tamo odavno... niti sam naletio više ikada na njih.Pozdrav ekipa,prije par godina sam.bio u zagrebu kod dvije starije dame 50 i 60 godina.Iznad Dankovecke su negdje bile,200kn pola sata,mislim da su im imena bila tatiana i katrina. Trazim im oglas vec neko vrijeme i nikako naci,jel itko zna kako doci do njih ili bar do ove od 50god?
Zašto?reci detaljebio tamo dva puta, jednom se zajebao a drugi puta namjero se zajebao poprilično pripit i bez razuma.. nema njih više tamo odavno... niti sam naletio više ikada na njih.
dođeš daš 200 i radiš šta želiš i koliko dugo želiš. starija, neugledna, redovito pripita (prvi puta pripita i drugi puta ali onda sam ja bio poprilično mrtav pa mi bilo svejedno). Stan žešća rupa. Higijene baš i nema ne moram dalje.Zašto?reci detalje
Crna pantera ..Dali je netko bio kod ove cure..ima tko kava iskustva?hvala
Kakva iskustva
Zavisi koliko ti imašNije cura već stara žena.
Ja sam balavac od 28, a takve ona i ganja.Zavisi koliko ti imaš, cca 47
Dali je netko bio kod ove cure..ima tko kava iskustva?hvala
Na strani prije imaš recenzijuKakva iskustva
Ona je jedna od poštenijih, fair playJa sam balavac od 28, a takve ona i ganja.
Zapravo fair tradeOna je jedna od poštenijih, fair play![]()
pratimPozz dali je netko bio kod studentice iz Klare ??
Evo link
![]()
Atraktivna studentica
Sexy napaljena studentica, samo reci što želiš ;) Jos koju slikicu dobijes kada se javis ;)www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|