Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba pitat stariju ekipu, kod nje idem iduce pa javim.Dal nosi?
Nema. Općenito vrijedi da u manjim sredinama nema takve ponude jer je preriskantno, tu svako svakog pozna. Ako si u Vg, potegni tih 20 min. vožnje do Zg, gdje imaš salone na svakom uglu.Lp svima..novi sam ovdje..htio zamolit ak netko zna da mi posalje jel ima u velikoj gorici kakve erotske masaze ili nest slicno..hvala na info
Bio sam kod nje 2012, lokacija je bila Novi Zagreb - Zapruđe. Tad nije bilo nikakvog gutanja koliko se sjećam, možda je u međuvremenu proširila ponudu radi godina i konkurencije. Mršava, idealna za jahačicu kao i Alex Brineta, po naglasku i crtama lica mislim da je podrijetlom tamo dolje s kamena, Dalmatinska zagora ili zapadna Hercegovina. Prostor ok, pristup ok, jedino bez te cigarete ne ide ni na zahod. Uglavnom, ostala mi je u dobrom sjećanju, tko još nije probao, preporučam, pogotovo kad uzmemo u obzir tarifu.jućer bio kod pantere ili Nives kako mi se predstavila kad sam došao....ženska je ok malo opićena ponudila me sokom i čokoladom ona popušila cigaretu dogovorili za 400 i krenula akcija meni je u tjelu top pošto volim mršave u faci joj se vide godine...oral je bio bez kondoma svršio joj po licu u usta sve je progutala pa me poljubila malo se dobio poćela ga pušit stavila kondom i sex stvarno je sex mašina rekao joj da sam prikraju kaže mi vadi ga iz mene i poćela mi luđaćki pušit dobila i drugo špricanje u usta...za 400 stvarno super druženje
bio tamo dva puta, jednom se zajebao a drugi puta namjero se zajebao poprilično pripit i bez razuma.. nema njih više tamo odavno... niti sam naletio više ikada na njih.Pozdrav ekipa,prije par godina sam.bio u zagrebu kod dvije starije dame 50 i 60 godina.Iznad Dankovecke su negdje bile,200kn pola sata,mislim da su im imena bila tatiana i katrina. Trazim im oglas vec neko vrijeme i nikako naci,jel itko zna kako doci do njih ili bar do ove od 50god?
Zašto?reci detaljebio tamo dva puta, jednom se zajebao a drugi puta namjero se zajebao poprilično pripit i bez razuma.. nema njih više tamo odavno... niti sam naletio više ikada na njih.
dođeš daš 200 i radiš šta želiš i koliko dugo želiš. starija, neugledna, redovito pripita (prvi puta pripita i drugi puta ali onda sam ja bio poprilično mrtav pa mi bilo svejedno). Stan žešća rupa. Higijene baš i nema ne moram dalje.Zašto?reci detalje
Crna pantera ..Dali je netko bio kod ove cure..ima tko kava iskustva?hvala
Kakva iskustva
Zavisi koliko ti imaš , cca 47Nije cura već stara žena.
Ja sam balavac od 28, a takve ona i ganja.Zavisi koliko ti imaš , cca 47
Dali je netko bio kod ove cure..ima tko kava iskustva?hvala
Na strani prije imaš recenzijuKakva iskustva
Ona je jedna od poštenijih, fair playJa sam balavac od 28, a takve ona i ganja.
Zapravo fair tradeOna je jedna od poštenijih, fair play
pratimPozz dali je netko bio kod studentice iz Klare ??
Evo link
Atraktivna studentica
Sexy napaljena studentica, samo reci što želiš ;) Jos koju slikicu dobijes kada se javis ;)www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|