ZAGREB - Iskustva & recenzije

Pozdrav,
Iako je ovo tema Zagreb, ne mogu da ne iskomentiram kada vidim takvu izjavu. Iz osobno iskustva baziranog od 2011 do pojave covid-a, uz redovna mjesečna putovanja u Njemačku bez problema sam nalazio jako dobre djevojke za iznose do 50€. Naravno to se ne odnosi na FKK nego na Red LIght distirict, bordele te ostale usmene preporuke.
Lp.
nije Njemačka cijela jedinstvena po tom pitanju. njihov red light ima samo u hamburgu, koji je boguizanogu. u fkk možeš za 50-70 evra odličnu do vrhunsku pičku, dok je južnije, bliže nama, skuplje. izvan fkk za 50 je niska kvaliteta, s tim da ne kužim što fali turkinjama. no, kako većina ljudi odavde u njemačku ide jednom u životu, tužna poanta je da kod nas gabori i akrapi traže (očito i dobiju) po 100 i više..
 
w.werkenntdenbesten.de/puff/muenchen?__cf_chl_captcha_tk__=pmd_FxYIaPrUjZDMSt05qOazgaEPNk3mPt0QJPZsY8jKlL4-1635517243-0-gqNtZGzNAzujcnBszQdR

Nastavno na gore navedeno, nama najbliži Minhen, 100 eura top👍😁
 
U Holandiji nisam bio, ali sam bio u Švabskoj. Za te pare (30-50 eur) koje navodiš u Švabskoj možeš dobiti samo Turkinje i nadrkane očajne narkomanke. Iole koja valja ti je oko 100 eur, ispod su klasa Turkiš-narko.
Odi vidi, da ne spamamo temu, iznio sam iskustvo koje sam smatrao da je ok podijeliti sa vama ( o omjeru cijene i kvalitete), a to sto ti me vjerujes to je ok. Cure su ok normala, od 20 do 35 god sasvim fine gradje. Njemacka je nesto drugo prije 2 god su one u kamp kucicama bile 30, sad su 50eur, pa na dalje u bordelima, dolazak kuci 150 eur i to preko stranice ladies.de nece manje.
U NL sta ti mislis da ces jebat Nizozemku jel? Sve su Rumunjke Bugarke Moldavke.
Tako da nemas potrebe govorit da baljezgam odi vidi pa nam javi. Od drzave do drzave se cijene razlikuju. Odi u Wellcum pa da te vidim kako ces proci za jednu vecer.

Aj bok
 
Vi neki ste stvarno teški degeni. Tema je Zagreb iskustva i recenzije, a debili lupetaju o Moldavkama i Turkinjama u Haagu i Hamburgu... Hebo vas onaj kod koga ste osnovnu završili...
 
Može preporuka za neku milfu i ako ima neka milfa da daje anal, bilo gdje u zgu
Imas ovu

400kn ti je sex +100kn ako hoces anal pola sata a 800kn sat sad hoces li je uspijet dobit ili ne to ti nemogu rec ali meni je bila dobra pa nek ti je sa srecom
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh