Masaže
Atraktivna crnka nudi opuštajuće masaže isključivo u svom privatnom prostoru. Slike moje. Neodgovaram na poruke!…
www.oglasnik.hr
ova cura je osvježenje ponude PO. stvarno ona na slikama i stvarne godine. osim što ima odlično tijelo (po mom ukusu), građa pješčani sat, super guza, dobre noge, sise manje ali slatke, lijepa je i u licu. nije adriana lima, ali nije gabor od kojeg ti se spusti. baš definicija sexy mlade cure. radi b2b za 4 glave, nudi i pljugicu za još 2, ali stavlja gumicu tak da kita. e sad, to je ono što se u hr naziva b2b, ali u praksi je njezino trljanje pičkicom po kurcu nekoliko minuta (mama ju je učila da ne ide nikad skroz gola u krevet, pa je ostavila tangice i stopalice), nakon toga čučne pored i radi ono što već radi. fora je da ne koristi ulja i to sve radi na svom krevetu, tako da stekneš dojam kao da si fkt sa fuck frendicom. ono što kvari isti taj dojam je da se nonstop gleda u ogledalo (valjda sam joj bio neprivlačan), ali fino ona to sve odradi. last, but not least, cura je krajnje KOREKTNA. bila je jedna situacija prije zbog koje me mogla zajebat i to je dodatni plus. da te dočeka kao na fotkama, gdje bi joj bio kraj, ali i ovako je cijeli dojam za 4/5. definitivno preporuka! p.s. lokacija je kao lanište, ali još malo južnije, da ne otkriva, to će ona reći onima koji nazovu