dr.kadzija
Active member
Kriva tema, retardiran sam, ak zna netko bio bih zahvalan da ne idem džaba na drugi kraj gradahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lejla-striptizeta-oglas-4780816 netko bio? kruge, 400 klasika, zanima me izgled
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kriva tema, retardiran sam, ak zna netko bio bih zahvalan da ne idem džaba na drugi kraj gradahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lejla-striptizeta-oglas-4780816 netko bio? kruge, 400 klasika, zanima me izgled
Oldya za Moda !!!!!Ekipa, hajde da vratimo na početak, dok je još bilo reda, očigledno fali Mod, dakle postoji forum "Je li bio tko" gdje se postavljaju upravo takva pitanja, a ovdje se pišu kao što i ime kaže "Iskustva i recenzije"!!!!!
Pa jbg zar je to tako veliki problem!!!!
Pozdrav ekipa,
Bio danas kod Viky folnegovicevo.
Cura je zaista zgodna, ugodna, platio 400 kn bio unutra 50 minuta.
Jedino sto sam primjetio kod nje da kad zavrsimo odma se oblaci za dalje. ...ja kad dodem zamolim ju da se otusiramo zajedno .....jer ovako lizat njene sise posle nekoga....tako da sve u svemu super pusi, duboko grlo, svrsavanje u usta....samo trazite da se otusira za vas prije akcije
Miro, ostat ćeš upamćen i neprežaljen, a historija će zabilježiti da si 24. listopada ljeta gospodnjeg 2021. u 8.08. zauvijek napustio ovaj hobi. Želimo ti sreću i uspjeh u narednima! Hvala! Zbor članova foruma LJO
Radi ovog se povlačim iz ovog hobija, zbogom.
kad kažeš da si 'bio unutra 50 minuta' - možeš li preciznije? hvala unaprijedPozdrav ekipa,
Jedino sto sam primjetio kod nje da kad zavrsimo odma se oblaci za dalje. ...ja kad dodem zamolim ju da se otusiramo zajedno .....jer ovako lizat njene sise posle nekoga....tako da sve u svemu super pusi, duboko grlo, svrsavanje u usta....samo trazite da se otusira za vas prije akcije
Krivo, ako se povućeš biće manje posla za cure pa će ih još više maltretirati.
Radi ovog se povlačim iz ovog hobija, zbogom.
Ne kužim baš kako si bio u petak kod Viktorije a nje od četvrtka navećer nema u ZGPozdrav ekipa,
Odkad je 400? Bila je 500 kunaStrangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Prvi puta da je sve baš kao što je u tekstu oglasa napisano "ženstvena, nježna, ugodna" i kao što je u naslovu oglasa navedeno uistinu lijepa žena, koja je uz to i zgodna te jako ugodnog glasa, vitka, premda ne baš visoka. Dobra b2b masaža i "čašica razgovora", s naglaskom na ugodan razgovor. Nema seksa, nema orala. Trošak 400 kn. Godine su rane 40-te.
Otisla je na vikend s NinjomNe kužim baš kako si bio u petak kod Viktorije a nje od četvrtka navećer nema u ZG
500 kn za masazu i drkicu?Odkad je 400? Bila je 500 kuna
Ne znam, meni je ovo bio prvi odlazak kod nje...Odkad je 400? Bila je 500 kuna
Molio bi ako mozes malo i nju opisati, tj atribute, sise, guzica,dopusta diranje?Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Prvi puta da je sve baš kao što je u tekstu oglasa napisano "ženstvena, nježna, ugodna" i kao što je u naslovu oglasa navedeno uistinu lijepa žena, koja je uz to i zgodna te jako ugodnog glasa, vitka, premda ne baš visoka. Dobra b2b masaža i "čašica razgovora", s naglaskom na ugodan razgovor. Nema seksa, nema orala. Trošak 400 kn. Godine su rane 40-te.
Jesu slike njenje?? HvalaSlike prave! Maserka 25 g.
Blizina centra, masažni stol, higijena, diskrecija, parking, dođite i opustite se u rukama maserke sa bujnim oblinama,…www.oglasnik.hr
JesuJesu slike njenje?? Hvala
Al kazu da je stalno nadrkana
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|