Evo opet moje recenzije. Jučer dođem u ZG i ponovo totalno izvisim (u tri pičke materine, to je već drugi put!
). Kupio babski mobitel sa krupnim brojevima, sa novim brojem, bon od sto kuna... Dakle suhog kurca se vratim jučer kući jer su brojevi sa jebenog PO ili bili ugašeni ili nisu zvonili ili zauzeti. Wtf
!!! Ne, nisam izdrko i danas od jutra kreće dan naopako! Prvo, ustanem i utvrdim da se zbog napaljenosti nemogu normalno popišat, a da ne zapišam kotlić i kupaonu... Odem u kuruze jer se budem upišo, izvadim kurac, pritisnem prema dolje i - ZAPIŠAM SAM SEBE KO NAJGORI KRETEN - jer se od visokih stabljika vratilo sve na mene. Psovo sam sve psovke koje sam ikad čuo u životu!!!
Otuširam se, presvučem se i krenem radit na voću. Gurajući prazne tačke, proradi mi zločesta mašta, zamislim da su ručke noge sa onih lažnih slika sa PO i da jebem u fullu!!! Zakvačim sa lukom ispred točka komadinu zemlje i - PADNEM NA TAČKE I NABIJEM KURAC NA TOČAK!!!
Nisam mogo ustat 20 minuta od bolova, skoro se onesvijestio!!! Sad sjedim u kući i tipkam po forumu, pijem pivo i slušam Bebeka "Šta je meni ovo trebalo!"