Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bilo je nekih recenzija i koliko se sjećam niti jedna dobra, ali nemrem sad nać...Pozz zanima me jel bio tko i recenzija?
Ako volis nervozu i cajke to je mjesto za tebePozz zanima me jel bio tko i recenzija?
Da li puši bez gumice i da li se ljubi?Bio danas kod
Vrlo atraktivna zelenooka ljepotica
Slike govore više od riječi. Uživo sam bolja nego na slikama. Navrati i uvjeri se, (stvarnih 27g). Higijena i…www.oglasnik.hr
gledao sam neko vrijeme, zvao dosta često - barem na broj sa starog starog oglasa i ništa.
Onda sam vidio da je stavila novi oglas pretprošli tjedan, ali nisam nikako uspio otići.
Danas zovem čisto da vidim hoće li se javiti kad ono padne odmah i dogovor
izgledom je cura jebeni vrh. Plavusa, malo luda, smijulji se stalno, simpa uglavnom
Super sise, još bolja guza, privlačna i u faci.
Puši nenormalno dobro, skoro me već pri prvom pušenju svršila.
jedino sto me malo požurila (bas sam pogledao poruke, nisam ni 30ak minuta bio u stanu sve zajedno )
Osim toga, vrh vrhova, ponavlja se…
Da i ne znam (nisam ni pitao)Da li puši bez gumice i da li se ljubi?
I koliko kolačića?
Da i ne znam (nisam ni pitao)
400 krznenih za pola cuke
A di si svršio? U usta?Da i ne znam (nisam ni pitao)
400 krznenih za pola cuke.
Dobra, stara, Leona, malo ju teže dobitiBio danas kod
Slike govore više od riječi. Uživo sam bolja nego na slikama. Navrati i uvjeri se, (stvarnih 27g). Higijena i…www.oglasnik.hr
gledao sam neko vrijeme, zvao dosta često - barem na broj sa starog starog oglasa i ništa.
Onda sam vidio da je stavila novi oglas pretprošli tjedan, ali nisam nikako uspio otići.
izgledom je cura jebeni vrh. Plavusa, malo luda, smijulji se stalno, simpa uglavnom
jedino sto me malo požurila (bas sam pogledao poruke, nisam ni 30ak minuta bio u stanu sve zajedno )
Isplatilo se čekanjeDobra, stara, Leona, malo ju teže dobiti
Ha…naletio si na Leonu…dobra je…godinama…pusenje vrhunsko…anal inklusive…nisi pitao?Bio danas kod
Koja je cijena kod nje?Isplatilo se čekanje
Koliko je visoka i teška?Isplatilo se čekanje
E bas imas peh. A cuj, zavisi kad si dosao, ako je poslije podne, to zna bit malo kasno, jer vec imaju dogovore i vjerojatno odradjuju nekog, pa se nece javljat. nebi ni tebi bilo drago da se usred akcije ona javlja na mob.Evo opet moje recenzije. Jučer dođem u ZG i ponovo totalno izvisim (u tri pičke materine, to je već drugi put!). Kupio babski mobitel sa krupnim brojevima, sa novim brojem, bon od sto kuna... Dakle suhog kurca se vratim jučer kući jer su brojevi sa jebenog PO ili bili ugašeni ili nisu zvonili ili zauzeti. Wtf!!! Ne, nisam izdrko i danas od jutra kreće dan naopako! Prvo, ustanem i utvrdim da se zbog napaljenosti nemogu normalno popišat, a da ne zapišam kotlić i kupaonu... Odem u kuruze jer se budem upišo, izvadim kurac, pritisnem prema dolje i - ZAPIŠAM SAM SEBE KO NAJGORI KRETEN - jer se od visokih stabljika vratilo sve na mene. Psovo sam sve psovke koje sam ikad čuo u životu!!! Otuširam se, presvučem se i krenem radit na voću. Gurajući prazne tačke, proradi mi zločesta mašta, zamislim da su ručke noge sa onih lažnih slika sa PO i da jebem u fullu!!! Zakvačim sa lukom ispred točka komadinu zemlje i - PADNEM NA TAČKE I NABIJEM KURAC NA TOČAK!!! Nisam mogo ustat 20 minuta od bolova, skoro se onesvijestio!!! Sad sjedim u kući i tipkam po forumu, pijem pivo i slušam Bebeka "Šta je meni ovo trebalo!"
jel bio još tko s ovom ?Jel tko jebao ovo?
Ana 24 god.
Želiš probati nešto novo. Mlada, atraktivna visoka brinetica dolazi samo u Vaš prostor. Samo ozbiljne ponude i molim…www.oglasnik.hr
Bila je kod mene. Dost je mrsava, ak to volis onda ce ti bit dobra. Pusenje s kondomom, akcija takodjer s kondomom, uzeo sam pol sata, 400 kn je bilo. Odradi ok, guza ne malo koscata tak da neas bas za kaj primit, prvo me jasila, onda u doggy. Nije bas za perverzije koje ja trazim, tak da necu ponavljat.jel bio još tko s ovom ?
pa ne bas tako, malo si ga preuvelicao i pretjero. A kaj, lose je imat fetise? ne kuzim kaj hoces rec, tebi je ok otic i klasicno je pojebat, super. Ne vidim problem.Ti tražiš da ima jezik ko krava ili pas i da ti puši, liže jaja, i šupak istovremeno i još da ti jezik zabije u dupe i s njim dođe do prostate i još nju stimulira jezikom usput
Nije problem, svaka na EGE ima popis kaj radi za svoju cijenu, pa biras. Problem je vise kod nas, kaj prek poruk ai poziva ne govre o uslugama, nego tek na licu mjesta kad dodjes saznas. Bez brige, ponudim ja vise za fetise, naravno,Ali fetiši koštaju
Problem je sto su tablice nepouzdane. Okej je imat fetiše. Samo ne kuzim šta točno tražiš. Na ege nude neke rimming a lizanje jaja neke krenu same a neke valjda pitat treba s 3 Latine bio sve 3 lizale jaja , a jedna je tek to napravila na drugom susretuNije problem, svaka na EGE ima popis kaj radi za svoju cijenu, pa biras. Problem je vise kod nas, kaj prek poruk ai poziva ne govre o uslugama, nego tek na licu mjesta kad dodjes saznas. Bez brige, ponudim ja vise za fetise, naravno,
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|