ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam jedanput kod nje prošle godine.Cijena za pola sata 100 eura.Sve u svemu vrlo dobro iskustvo.Cura je simpa i meni je baš zgodna i ima lijepo vitko tijelo.
Počeli smo sa maženjem i ljubio sam je po vratu,guzi...jedino mi nije dala po bradavicama,kaže da ju škaklja.
Oral je počela bez kondoma pa je stavila kondom i nastavila pušiti i pružila mi najbolje usisavanje jaja.
Dopušta prst u picu.Čini mi se da ima najužu picu koju sam probao,suzdržavao sam se da prebrzo ne svršim.Dobro mi je kad napravi špagu tokom sexa...Od mene preporuka.
Bio danas. Slažem se sa svim napisanim. Osim orala. Bio je dosta loš i nisam ni osjetio. Cura se voli nabijat u misionarki. Pristaje na sve poze, samo ne na cowgirl. I meni je bila uska pa sam moro par puta usporit da ne svršim prebrzo.

Broj je +385989291294. Lokacija blizu stadiona Dinama. Cura je iz Srbije.

Al to je tako napises recenziju nastojis biti detaljan i svaki put debosi poput Zlaje i ostalih krenu sa ispitivanjem al najvise u inbox, kakva joj je pica, jel joj mozes zabit ruku u picu/cmar jel da lizanje noznih prstiju, anal itd itd
Kao tesko je nazvat i pitat ili otici u 4 oka se probat dogovoriti pa ako nejde nejde
Sta bi ja sad zlaji trebao opisivati oralni, ako sam napisao da surađuje dakle onda joj mozes reci kako bi ti htio oral. Nismo svi isti.. al zlajo je posebna vrsta, on ispituje al ne konzumira
Upravo tako, zbog gomilu naknadnih upita u inbox sam i ja prestao komentirati i recenzirati djevojke.

Zavisi šta uzmeš...za mene su cijene bile sljedeće ali nisam 100% siguran pa pišem raspon cijena za koji sam siguran da je bio: prvi puta "masaža", pušenje sa i drkica 60e ili 70e 30min (kad me odradila otuširao sam se i otišao nakon cca 20min)...drugi puta pušenje i sex bez masaže 70e ili 80e 30min...sve kompletno je 80e ili 90e 30min...1h nema u ponudi, tako mi je rekla..

Šta i Ružu jadnu sada misliš davit telefonom tjedan/dva i govorit joj da laže za godine? Stari pusti ovaj sport, igraj pikado ko umirovljeni drotovi glupi, slagali bi se dobro. Il se prijavi na ljubav je na selu, zreo si za to, pa tak možeš do Ruže ako budeš imao sreće.
Tebe mudrijašu pametni nisan pitao za ništa jer vidim da za svakog imaš pametan odgovor
Ajde oladi malo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh