kakva je, koja je cjena.U Sigetu kod autokluba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva je, koja je cjena.U Sigetu kod autokluba
Što se dobije za 400kn,jel se može dirati i maziti gdje hoćeš, jel ju se smije prstenjačiti, kako se oblači?Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
evo i ja da ostavim par rijeci......bio prije dva dana kod doticne
izgled top lijepa uredna zgodna drzi do sebe......mmmmmmm sise i tijelo za 5
usluga odlicna full 400kn
siget kod autokluba
A mozes rec gdje si nasao link oglasa ili broj kontakt neki
Mozes ostavit tu nama nesto..tnx
To sam htio dočarati u postu. U našoj močvari od ponude za njom je tolika pomama da joj mob zvoni ko taxi centrala. A svi zovu radi cure koja je možda prije 4-5 godina izgledala ok. Ali vidi se da je to po meni za mladu zenu(cca 33-34) koja radi to sto radi i ne radi neku fizikaliju, konzum, tvornica ili nešto, i živi od tog izgleda, a bas eto zapušteno.Isto tako. Zovem, saljem sms/whatsapp, ali nema odgovora. Vjerojatno ima dovoljan promet i javlja se samo poznatim brojevima.
Obzirom da se navodno jako zapustila u odnosu na vrijeme kad je operirala na Remizi, odustajem, ne isplati se gubiti vrijeme.
Atraktivna crnka ( Remiza ) izbjegavajte u širokom luku... 400 bodova za ništa... Jako loša usluga097/683-5562Vrhunske tete - Vrhunski užitak ! ! !
POSJETITE sexy tete i doživite nezaboravno druženje za pamčenje. Za mlade i kulturne dečke. Molim bez SMS-a.…www.oglasnik.hr
Lokacija kod Plive na Črnomercu.
Tarifa 400/800.
Crna bi mogla imati svoje slike, dok crvena teško.
Mislim da su rekle 49 i 50 godina ali mislim da imaju i više.
Jedna oral radi sa, druga bez i uglavnom se mijenjaju. Dok te jedna odrađuje, druga te malo mazi.
Ne žele zajedno oral.
Čist ok za skinuti fmf sa liste želja, teško da ću ponoviti.
091/783-4693U troje je slađe!
Ispuni si želju i uživaj sa dvije djevojke u njihovom ugodnom prostoru! Higijena i diskrecija 100%. Bez sms-a.www.oglasnik.hr
Lokacija Jarušcica kod Arene
Tarifa 300/500.
Nekih pedesetak godina.
Tijelo slično slikama, ali su koža i sise obješene.
Odlično puši bez kondoma. Baš joj se ne da bit gore ali je zato doggy super.
Simpa bakica. Za te godine super.
091/366-6122Atraktivna crnka ! ! !
Crnka visoka vitka 25, 174/56/3, erotski dotjerana. spontana, vedra, prekrasnog tijela i osmjeha traži društvo…www.oglasnik.hr
Lokacija Remiza.
Tarifa 400/800
Simpa plavuša. Pričljiva, manje sise, mrvicu jača, zgodna. Slike bi mogle biti njene. Oko 25 godina. Odmah se javila, dogovor odličan. Jebeno puši bez kondoma ali dosta kratko. Gore ide polako i nije nešto. Doggy guzicom lijepo radi, misionarski voli jače - top.
Preporuka.
Jel dobra ko na slikama?Može i komplet 400 .
097/683-5562Vrhunske tete - Vrhunski užitak ! ! !
POSJETITE sexy tete i doživite nezaboravno druženje za pamčenje. Za mlade i kulturne dečke. Molim bez SMS-a.…www.oglasnik.hr
Lokacija kod Plive na Črnomercu.
Tarifa 400/800.
Crna bi mogla imati svoje slike, dok crvena teško.
Mislim da su rekle 49 i 50 godina ali mislim da imaju i više.
Jedna oral radi sa, druga bez i uglavnom se mijenjaju. Dok te jedna odrađuje, druga te malo mazi.
Ne žele zajedno oral.
Čist ok za skinuti fmf sa liste želja, teško da ću ponoviti.
091/783-4693U troje je slađe!
Ispuni si želju i uživaj sa dvije djevojke u njihovom ugodnom prostoru! Higijena i diskrecija 100%. Bez sms-a.www.oglasnik.hr
Lokacija Jarušcica kod Arene
Tarifa 300/500.
Nekih pedesetak godina.
Tijelo slično slikama, ali su koža i sise obješene.
Odlično puši bez kondoma. Baš joj se ne da bit gore ali je zato doggy super.
Simpa bakica. Za te godine super.
091/366-6122Atraktivna crnka ! ! !
Crnka visoka vitka 25, 174/56/3, erotski dotjerana. spontana, vedra, prekrasnog tijela i osmjeha traži društvo…www.oglasnik.hr
Lokacija Remiza.
Tarifa 400/800
Simpa plavuša. Pričljiva, manje sise, mrvicu jača, zgodna. Slike bi mogle biti njene. Oko 25 godina. Odmah se javila, dogovor odličan. Jebeno puši bez kondoma ali dosta kratko. Gore ide polako i nije nešto. Doggy guzicom lijepo radi, misionarski voli jače - top.
Preporuka.
Masaza b2b s he.....više ne daNe da ništa osim masaže ili?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|