Hot Cat
0915178635
Netko je pitao u "Jel bio tko" pa kada sam vidio sliku morao sam otići i uvjeriti se u identitet iste. Naime, davno sam bio u Martićevoj kod ove dame te po mom subjektivnom dojmu ima najbolje sise koje sam u životu probao. Neki će se sjetiti one odvaljene dame koja je govorila da je prate, da je mama želi riješiti, da se ona zna braniti... itd. Kupaonica je bila leglo smrada, kabina nije bila u funkciji... da to je ta!
dolazak na lokaciju, Sv. Duh, sobe za iznajmljivanje. Već po pozivu sam shvatio da je to ona. Ulazak u stan, naravno kao i u Marićevoj, totalno u neredu, preskočio tuširanje što inače nikako ne radim ali ni tu baš nema uvjeta. Trackala nešto po leđima, rekoh da se okrenem zbog sisa. Krene ona sa drkicom, a ja se pozabavio sa njenim sisama koje su fantastične. Znači ovako, telefon joj ne prestaje zvoniti, zvoni doslovno stalno.... Uspio se mali podignuti, navlači ona kondom, tamno zeleni... Telefon ne prestaje zvoniti, ona se javi na svaki drugi poziv, kreće oralac 15 sekundi pa se javi: "masiram nazovi me kasnije", pa pušenje 15 sekundi pa poziv: nazovi me kasnije , ne mogu sada. Onda spusti glavu, gleda kondom i kaže: tamno zelena boja je baš pozitivna, šta ti misliš o tome? Razgovarali smo minutu dvije o bojama i značenjima istih. Meni situacija totalno komična, traje to nekih 15ak minuta kada je ona odlučila da je bilo dosta pa se primila ozbiljnog pušenja, čak se nije javila na telefon.
Ukratko, išao sam samo radi sisa, otići ću opet ali dati ću joj 100 kn da joj samo diram sise 15ak minuta.
Eh da, u Martićevoj sam je odradio odostraga, sise u rukama, svršio samo radi osjećaja dobrih sisa u rukama, iz pice joj se i tada osjetio lagani smrad tako da je ovog puta nisam ni taknuo dole.
Trošak: 200 domaćih.
Ocjene : nema smisla jer kao što vidite iz priloženog išao sam iz znatiželje.
Higijena: vlažne maramice.
Lp.