Nakon dugo čitanja "vas"... Upustio se i ja u ovaj "sport"... Bojao sam sa da to nije "za svakoga"/mene i ispada da sam sa bojao sa razlogom
Čitajući iskustva/recenzije... Odlučio ne zajebavat se sa "našim uličarkama"... Uzeo strankinju,sve sam ja to "zbrda zdola"... Jer sam u teškoj krizi
... Nakon 15 godina žene "svakodnevnog" seksa i od toga ljubavnica 3 godine
... Ode žena u k... mojom krivnjom...ljubavnica ode...itd,itd...
I godinu dana sam suh...
Brazilka
(220/h)-engleski na solidnoj razini,lokacija centar ZG
Cura je normalna,pristojna,simpatična...
Obzirom na milijun problema koje sam ovdje pročitao... Dogovor je bio brz i jednostavan...
Sise top/prirodne... Valjda nisam bolje ni "prek majice" vidio... Valjda
brutalna 4-a... Nije da su sisurine 5/6 pa "na sva strane i vise"...
Faca solidna - "na lijepu"...
Tijelo/guzica jako dobro-top...
Pičkica "onak kak ja volim"... "mala"-kompaktna...
Prostor uredan,tuširanje,ručnik,sve super...
I ja osobno..."naravno" zakažem
Nisam sigurno neki "najveći jebač",alatka mi prosječna 15cm... Međutim... Na bivšu ženu mi se dizao kad me taknula po ruci...na ljubavnicu kad sam pomislio na nju,il' bio u krugu 50km
Ova cura/dama noći je stvarno top,svidla mi se i fizički i "psihički"...sve... Al očito za mene nije taj "sport"... Pa čisto ko savjet..dobro si razmislite dal' to možete/želite... Ili u konačnici da vas ne obeshrabri ako zakažete ko i ja...( A još i platite ,
)
Ja sam prvi mislio da mi je to nemoguće,a pogotovo kad sam vidio da je cura top... Cak si i dala truda da mi "pomogne"...
Kak sam lijepo sve napisao,tak i ovo... Neke stvari su joj se svidle kod mene(očito)....pa mi ponudila/rekla da se možemo opet naći ako ju želim jebat
i da imam popust kod nje...
Pa ću još vcrs jednom riskirati... Ak mi opet kara nebude ko beton... Onda ovo fakat nije za mene...
Valjda nisam popušio neku boleština,al jbg to rizik ovoga
Ako nekoga zanimaju još neki detalji pitajte inbox/ovdje...kako god...