129
New member
Hvala ali vise ne uplacujem samo kesRibice uplati meni, ja te necu ispaliti, ako si obdaren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ali vise ne uplacujem samo kesRibice uplati meni, ja te necu ispaliti, ako si obdaren
KamionKoji auto?
Mislim da sam bio kod nje, ako je lokacija KvatrićTamnoputa mačkica
Tamnoputa zavodljiva mačkica extra guza, lijepe noge, pruža različite vrste masaže, klimatiziran prostor, parking.…www.oglasnik.hr
Ima netko iskustva s njom?
Upiši temperamentna zgodna crnkaTamnoputa mačkica
Tamnoputa zavodljiva mačkica extra guza, lijepe noge, pruža različite vrste masaže, klimatiziran prostor, parking.…www.oglasnik.hr
Ima netko iskustva s njom?
kurvama se plaća na ruke postojao forum ili ne ko to ne zna pao je s marsaDobro brate, ne znaju svi za ovaj forum i prevare, netko tek ulazi u ovaj sport
gdje ih nalazis za 50 ?Seksipilna crnka, izraženih prirodnih atributa, 25 god
Ja sam zavodljiva crnka, 25 godina, prirodno istaknutih atributa. Tražim muškarce spremne istražiti horizonte strasti i…www.oglasnik.hr
Kontaktirao ju. Kaže 200 eu sat vremena.
Pitao može li pola sata za 100eu, kaže ne može samo 1h za 200 eu. To mi je malo previše, jer u pravilu plaćam između 50-90eu za druženje.
Što se tiče slika možda su i prave jer preko googla searcha nisam ništa našao. Također nema svoj prostor.
Starački domgdje ih nalazis za 5
Marina DS : masaža + BJ = 50 euragdje ih nalazis za 50 ?
Ana Rudeš. 50 za stalneMarina DS : masaža + BJ = 50 eura
Crna Pantera - Nives : BJ = 40 eura
Ivana Hercegovka- 40 eura,radis joj sta hoces i jos dobijes pive za pit heheAna Rudeš. 50 za stalne
Jel bio neko u zadnje vrijeme? Vidio sam oglas neki dan da je stavilaIvana Hercegovka- 40 eura,radis joj sta hoces i jos dobijes pive za pit hehe
Moze link od oglasa?Jel bio neko u zadnje vrijeme? Vidio sam oglas neki dan da je stavila
Treba je deblja u zivo ali nije losa. 130 je bio sat prosle godine kolko se sjecam. Bolje se prvo sa njom dogovori pa iznajmi sobu jer ja sam par dana dogovarao susretMomci, inace dugo pratim ovaj forum pa se danas odlucih upustit u svoje prvo ovakvo iskustvo.. studiram pa nemam prostor, nego cu unajmiti apartman. A strasno me loze milfare. Trazio sam po imenu i broju i linku oglasa ali nikakve info nema…
Zna li itko ista o doticnoj, veceras je zovem da navrati, pa da ne rentam i ne bacim novac bezveze? Hvala!
Slatka mala 36 godina.Slike su moje! "vaš prostor"
Brineta atraktivna,170/68. Grudi jača četvorkica, isključivo dolazim u vaš prostor. Hotel, stan ili app. Na sakrivene…www.oglasnik.hr
Marina DS 80E masaza plus or kak 50 majke ti?Marina DS : masaža + BJ = 50 eura
Crna Pantera - Nives : BJ = 40 eura
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|