ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sinoc ju zvao, rekla ziher doc i nista. Nit poruke nit poziva da ne dolazi. Srecom joj prrzime nisam rekao, ko zna kaj stoji iza toga. Jel uspio ko da ga ova dama posjeti?
Aj malo bolje pogledaj slike na PO, zblajhane sa photoshopom ili čim već.
Možda i neka AI slika...

Nisam dugo komentirao ali najnovija inkarnacija Sofije me nagnala na to.

Šenoina. 80. Inicijalno prica simpa čak, pušenje sa ali dobro. Akcija, ne može ništa, ništa ništa ništa. Apsolutni šit od akcije.

Najgore investirana lova ikad u jednu ruku, a u drugu ruku, u koju više stane, dobra investicija kao još jedan korak bliže izlasku iz ovoga sranja.
Prošli tjedan dogovorio termin sa Sofijom, došao u dogovoreno vrijeme, ne javlja se, odlazim nakon 10 min.
Ponovo pogledam oglas i primjetim da je promjenjen (dio slika i broj), zovem "novu Sofiju", po glasu je zaista neka nova osoba koja je baš u istoj ulici i nema veze sa prethodnim dogovorom...
2 Sofije u Šenoinoj?
:unsure::) :ROFLMAO:

Prošli tjedan dogovorio termin sa Sofijom, došao u dogovoreno vrijeme, ne javlja se, odlazim nakon 10 min.
Ponovo pogledam oglas i primjetim da je promjenjen (dio slika i broj), zovem "novu Sofiju", po glasu je zaista neka nova osoba koja je baš u istoj ulici i nema veze sa prethodnim dogovorom...
2 Sofije u Šenoinoj?
:unsure::) :ROFLMAO:
Vjerovatno se ne javlja na mob cura koja radi nego ima neka koja dogovara za nju pa se ta zamijenila sa nekom drugom zato je bio drugi broj i glas koji nisi cuo

Jel moze neko samo reci da li je to prijasnja “Jedinstvena egzoticna crnka” tako je nesto naziv bio… dobar je komad bio, dobro se …ebe… Predpostavljam da je i pisano za ovo ali ne stignem ispratit sve prepiske…

Jel moze neko samo reci da li je to prijasnja “Jedinstvena egzoticna crnka” tako je nesto naziv bio… dobar je komad bio, dobro se …ebe… Predpostavljam da je i pisano za ovo ali ne stignem ispratit sve prepiske…
To bi trebao biti oglas od Jedinstvene. Nisam je zvao, ali trebala bi biti ona.
Oglašavala se s ovim istim slikama kao Jedinstvena (Dina 25).
Prostor je bio u Miramarskoj. 100 eura je naplaćivala za pola sata.
Par mjeseci nije radila. Izgleda je opet počela.
Top ženska.

Bok ekipa,

Moze preporuke za neku pristojnu i cistu, da se otusira prije nego doceka novog, ne volim bas debele.
Nisam nista derao vec mjesec i po dana, kriza 😂

Pratim duže vrijeme ovaj forum,sudjelujem koliko mogu. Znam da se pričalo za dvije koje rade u paru da je kaos, nezainteresiranost, samo da lovu namaknu.. Oglas probao pretražiti, al naravno da mjenjaju kad se ispiše hrpa negativnog. Eto ,ja poklonio 100 europskih za kratko vrijeme druženja sa dvije jače cure, ali čak to i nije posloženo, sisa ima ali nije nekako to sve ni bitno kad vidiš kak to sve hladno i nezainteresirano. Po odlasku se ispričao na smetnji, tak sam se i osječao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh