Druženje !🥰🥰🥰
Druženje, 46 god.160/58/3 kod mene. Diskrecija i higijena 100%. Slike moje !Nazovi.
www.oglasnik.hr
Netko bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ak ce ti biti lakse.Pozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
Moraš joj ponovo poslat ali sad pošalji 100Pozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
U VukovarskojPozdrav, gdje je tocno taj salon na Harambašićevoj?
Dugo nisam ovako nesto smjesno procitao? Jesi cijelih 15 minuta to smisljao?U Vukovarskoj
Spamaš sve teme s glupim pitanjemDugo nisam ovako nesto smjesno procitao? Jesi cijelih 15 minuta to smisljao?
Bio ja, okej usluga,higijena dobra,60/30,nista ekstra u faci,bude ovako obucena ko na slikamaDruženje !🥰🥰🥰
Druženje, 46 god.160/58/3 kod mene. Diskrecija i higijena 100%. Slike moje !Nazovi.www.oglasnik.hr
Netko bio?
a lokacija je?Bio ja, okej usluga,higijena dobra,60/30,nista ekstra u faci,bude ovako obucena ko na slikama
Rekla je 40 odma i 40 kad dode tk da sumljam da bi dosla da joj posaljem sveMoraš joj ponovo poslat ali sad pošalji 100
trebao si odmah posumljati da si se zajeboRekla je 40 odma i 40 kad dode tk da sumljam da bi dosla da joj posaljem sve
Horvacanska ulica, nasuprot ona 3 nebodera na srednjacimaa lokacija je?
Napiši recenziju
Mala je top
Jedino možeš zaboravit...to je sve što možeš napravit...meni se to isto dogodilo davno ali smo se našli vani...ja u autu a ona na skuteru došla iz suprotnog smjera...naravno čim sam dao pare rekla neka idem za njom....s obzirom da je ulica bila uska nisam uspio u jednom mahu se okrenut (sve je to isplanirano) i naravno izgubio sam je po tim uličicama...Pozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|