Hvala, otišao budem, objavim recenzijuBio ja, okej usluga,higijena dobra,60/30,nista ekstra u faci,bude ovako obucena ko na slikama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, otišao budem, objavim recenzijuBio ja, okej usluga,higijena dobra,60/30,nista ekstra u faci,bude ovako obucena ko na slikama
Jel ona ima aktivan oglas ?Ana rudes radi svaki dan od 15![]()
Nema potrebe da ima oglas..Jel ona ima aktivan oglas ?
Koji dio grada? TenksBio ja, okej usluga,higijena dobra,60/30,nista ekstra u faci,bude ovako obucena ko na slikama
Super, hvala svima! Pronašao sam njezin broj u povijesti foruma, pokušat ću nazvati danas/sutra.Nema potrebe da ima oglas..
Dobar glas se daleko cuje..
Pa ne zamjenjuje im sigurno boca tuširanje, mozda im treba samo za smočiti wc papir, jer suh papir nikad neće pobrisati dupe dovoljno nakon nužde, pogotovo dlakavo dupe.Ti nisi baš sav svoj pročitaj još jednom nigdje ja nisam spomenuo Muslimane nedaj Bože spomenuo sam ljude koji sa sobom u WC nose flašu sa vodom i posle velike nužde peru guzicu mišljnja sam da sa litrom vode bez šampona ili sapuna nemožeš dobro oprati svoju guzicu ja sam obrezan prije 30 godina i da ne ulazim u prostor u kojem boravim u cipelama tako da odjebi sa svojom glupom spikom i odi kod te retardirana neka te masira u rukavicama mene sigurno neće
Horvacanska cesta, nasuprot nebodera na srednjacimKoji dio grada? Tenks
Kako da budem siguran da me nece ispalit nakon kaj uplatim avans?trebao si odmah posumljati da si se zajebo
Nikad ne placas avans.Kako da budem siguran da me nece ispalit nakon kaj uplatim avans?
Jel oceju doc bez avansa na adresu?Nikad ne placas avans.
Jbg kasno sam sazno za forum al ok bar ova skola nije bila pre skupaPrijatelju, tvoji novceki su sad u bespućima internetskog klađenja. Samo je trebalo malo citat forum jer smo 472910372 puta napisali da se pare ne salju unaprijed. Al jbg, nek ti bude skola
Ako te traži avans to je PREVARA,ne znam što vam još nije jasnoJel oceju doc bez avansa na adresu?
Dobro brate, ne znaju svi za ovaj forum i prevare, netko tek ulazi u ovaj sportAko te traži avans to je PREVARA,ne znam što vam još nije jasno
MozeRibice uplati meni, ja te necu ispaliti, ako si obdaren
Hvala ali vise ne uplacujem samo kesRibice uplati meni, ja te necu ispaliti, ako si obdaren
KamionKoji auto?
Mislim da sam bio kod nje, ako je lokacija Kvatrić![]()
Tamnoputa mačkica
Tamnoputa zavodljiva mačkica extra guza, lijepe noge, pruža različite vrste masaže, klimatiziran prostor, parking.…www.oglasnik.hr
Ima netko iskustva s njom?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |