kamionaš
Well-known member
Znam..Ima cura koje to rade kao predigru.
U konacnici sve se svodi na to da svaka budala ima svoje veselje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam..Ima cura koje to rade kao predigru.
definitivno! još kada budale shvate da su promašile temu... možeš prati zube i šupak redovito ali nisi u stanju shvatiti da se tu pišu RECENZIJE za grad Zagreb.Znam..
U konacnici sve se svodi na to da svaka budala ima svoje veselje..
Ja se sjecam..nekada davno ..da su takve radnje bile sankcionirane od strane centralnog komiteta foruma..definitivno! još kada budale shvate da su promašile temu... možeš prati zube i šupak redovito ali nisi u stanju shvatiti da se tu pišu RECENZIJE za grad Zagreb.
Još da ponesemo i tuš kabinuVelika je razlika izmedu peperminta, ostataka hrane, od cigarete, trave ... Neke su stvari podnosljive, neke nisu. Jel problem imati malu bocicu Listerine u autu, da kad parkiras malo gucnes i isperes usta. Ovo ce zvucat kao sarkazam, ali nebi bilo lose da kad idemo u posjetu idemo sa ruksakom u kojem je sljedece: kondomi, lubrikant, rucnik, sapun, gel za tusiranje, parfem, pasta i cetkica za zube, gel za kosu i fen za kosu.
Ne brije se kurac i okolo kurčno područje radi higijene već da bi Stojko izgledao duži jer šuma dlaka skraćuje ga za par cm vizualno.Baš si biser... Odi na trg, otvori štand i brij ljudima kurce i guzice... Kada si toliko glup... Bogte, spamaš temu...
Imas neki kontakt?ajde da presječem sa jednom reckom...
Uspio dobiti Silviju... dođoh, vidjeh, pobjedih....Sada se nalazi kod arene....kako gliboko grlo, bok te mazo....puco jedamput, ženska skuhala kavu- raspalili mi po priči, došo ja k'sebi i puco još jedanput... dobro i ugodno iskustvo!
A kaj..bajaderu nisi dobio?ajde da presječem sa jednom reckom...
Uspio dobiti Silviju... dođoh, vidjeh, pobjedih....Sada se nalazi kod arene....kako gliboko grlo, bok te mazo....puco jedamput, ženska skuhala kavu- raspalili mi po priči, došo ja k'sebi i puco još jedanput... dobro i ugodno iskustvo!
Ima neki link ?Ej ekipa evo da i ja bavim recenziju makar ste svi valjda tamo bili Trešnjevka kod neke Azijatkinje sa ogromnim sisama..
Masaža oral 60 pola h.
Oral prejeben ona ko ona ništa posebno ni za ostat ni za otič ali oral svaka čast ...
Masaža ok i jebeno te napali sa rukama i poprilično je ugodna .
Nadam se da sam nekome pomogao isto kao što su meni u nekim nedoumicama pomogle vaše recenzije..
naravno... moram reć da je bilo ugodno, nema gledanja na sat nit požurivanja, ne javlja se na mob i sl... žena je majstorica pa sam bio gotov za 10min i kak nisam čovjek od više pucnjeva mislio sam se pozdravit i otić al je dama predložila da odmorim malo , popijem kavu pojedem bajaderu... to je bilo prvi puta da mi usred razgovora o bespućima povjesnih usuda digo racku!A kaj..bajaderu nisi dobio?
upiši silvija milf, bokte mazo!Imas neki kontakt?
Super..naravno... moram reć da je bilo ugodno, nema gledanja na sat nit požurivanja, ne javlja se na mob i sl... žena je majstorica pa sam bio gotov za 10min i kak nisam čovjek od više pucnjeva mislio sam se pozdravit i otić al je dama predložila da odmorim malo , popijem kavu pojedem bajaderu... to je bilo prvi puta da mi usred razgovora o bespućima povjesnih usuda digo racku!
Budna sam pa cu ti ja odgovorit.Nema veze falio si,ali u buduce nikome ne salji pare unaprijed.Pozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
Pomiri se s tim da si spusio 40 eura kojoj si to poslaoPozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
Prijatelju, tvoji novceki su sad u bespućima internetskog klađenja. Samo je trebalo malo citat forum jer smo 472910372 puta napisali da se pare ne salju unaprijed. Al jbg, nek ti bude skolaPozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|