Moraš joj ponovo poslat ali sad pošalji 100Pozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš joj ponovo poslat ali sad pošalji 100Pozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
U VukovarskojPozdrav, gdje je tocno taj salon na Harambašićevoj?
Dugo nisam ovako nesto smjesno procitao? Jesi cijelih 15 minuta to smisljao?U Vukovarskoj
Spamaš sve teme s glupim pitanjemDugo nisam ovako nesto smjesno procitao? Jesi cijelih 15 minuta to smisljao?
Bio ja, okej usluga,higijena dobra,60/30,nista ekstra u faci,bude ovako obucena ko na slikama![]()
Druženje !🥰🥰🥰
Druženje, 46 god.160/58/3 kod mene. Diskrecija i higijena 100%. Slike moje !Nazovi.www.oglasnik.hr
Netko bio?
a lokacija je?Bio ja, okej usluga,higijena dobra,60/30,nista ekstra u faci,bude ovako obucena ko na slikama
Rekla je 40 odma i 40 kad dode tk da sumljam da bi dosla da joj posaljem sveMoraš joj ponovo poslat ali sad pošalji 100
trebao si odmah posumljati da si se zajeboRekla je 40 odma i 40 kad dode tk da sumljam da bi dosla da joj posaljem sve![]()
Horvacanska ulica, nasuprot ona 3 nebodera na srednjacimaa lokacija je?
Napiši recenziju![]()
Mala je top
Jedino možeš zaboravit...to je sve što možeš napravit...meni se to isto dogodilo davno ali smo se našli vani...ja u autu a ona na skuteru došla iz suprotnog smjera...naravno čim sam dao pare rekla neka idem za njom....s obzirom da je ulica bila uska nisam uspio u jednom mahu se okrenut (sve je to isplanirano) i naravno izgubio sam je po tim uličicama...Pozdrav. Ima li ko kakav savjet poslo sam 40€ zenskoj i nije dosla i nije naravno vratila pare pa sam mislio aj druga ce doc i nes sere da joj nisu sjele pare zna neko kaj bi trebo napravit.
Negdje oko sredine Harambašićeve, mislim na križanju sa Vukelićevom, ili jednom od tih bočnih ulica. Ali toplo ti preporučam nemoj ići, jedna od najbezveznijih usluga, ne znam koja je gora ili ona debela ili ona manje debela. Bit će ti žao novacaPozdrav, gdje je tocno taj salon na Harambašićevoj?
Ma taj salon je u totalnom kurcu.Negdje oko sredine Harambašićeve, mislim na križanju sa Vukelićevom, ili jednom od tih bočnih ulica. Ali toplo ti preporučam nemoj ići, jedna od najbezveznijih usluga, ne znam koja je gora ili ona debela ili ona manje debela. Bit će ti žao novaca
Ana rudes radi svaki dan od 15Gents, ludim pomalo
Vec 2 dana probam ali samo nađem "Ovaj oglas je istekao!" za djevojke koje poznajem/koje sam recenzirao ili one koje ste vi dali pozitivnu recenziju.
Čak sam pokušao nazvati bonove bitches samo u slučaju da postoji netko novi bez recenzije
Jel ima neki odmor ili nešto za koji ja kao stranac ne znam? Da barem razumijem zašto ne mogu doći ni do jedne od djevojaka s dobrim recenzijama ovaj tjedan.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|