mikulicsven
Well-known member
Imaš dvije Tee na Krugama (bar su bile dvije).Pošto ima brdo stranica i spama, molim za preporuku 2-3 cure, provjereno dobre, sutra sam u Zagrebu.
Ovo mi je zapelo za oko, listajući PO:
Ako je to ta Tea o kojoj je bilo pisano, onda mislim da neću ni tražiti dalje:
Vatrena plavuša Tea 29 željna avanture
Želis nezaboravan provod? BEZ LAŽNIH SLIKA? Onda sam ja prava za tebe. SLIKE 100% MOJE, DISKRECIJA 100%…www.oglasnik.hr
Za ovu je netko pitao, ali nema odgovora, valjda još nitko nije bio:
Vatrena crnka 27 g nudi ugodna druženja. Visoka i vitka 😘
Crnka nudi ugodna druženja galantnoj gospodi uz diskreciju i higijenu. 177 v, 65 kg, grudi trojka, moje slike. Isklj.…www.oglasnik.hr
Po opisu, ovo je moj tip djevojke
Brineta bujnih oblina, 22 godine!
Visoka brineta jače guze i bokova poziva te u svoj prostor na razne masaže. Speak english. Čekam tvoj poziv.www.oglasnik.hr
Za ovu je možda bilo nešto govora, ali ne stignem upamtit to sve:
Erotik djevojka!
EROTIK DJEVOJKA 35god., 175/65/5, vatrena sexy plavuša, druženje s ozbiljnim situiranim gospodinom u diskreciji. Moj…www.oglasnik.hr
ZAGREB - Jel bio tko?
Jel to ona viki, umjetna plavuša sa smeđim očima, sitna, ima neke madeže i radi u onom kvazi salonu za masažu, sa platoa zgrade se spušta stepenicama u taj tkz. salon? Ne, to nema veze sa Viky iz Folnegovićeve (Viky je vitka, lijepa, pristojna, elokventna i suradljiva cura duge plave kose)...
forum.ljubavni-oglasnik.net
Ova koju si ti linkao ti ja ne bih osobno preporučio. Nema 29, ima škembu i tu na slikama je skriva ručnikom. Njoj sam se okrenuo. Ova druga Tea iz mog linkanog posta je meni osobno super. Odluči sam