Nema kod nje sexa bez kondoma samo oral bez kondomajel viky kome ponudila seks bez kondoma možda spermu guta za dodatnih 50 ili 100kn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema kod nje sexa bez kondoma samo oral bez kondomajel viky kome ponudila seks bez kondoma možda spermu guta za dodatnih 50 ili 100kn
Možda su u šumi. Ti ako misliš bez kondoma makni se iz ovog sporta PODHITNO!!!!!. Jos neki pojedinci bi se isto trebali maknut isto . Nema seksa kod niti jedne bez kondoma kolko ja znam.jel viky kome ponudila seks bez kondoma možda spermu guta za dodatnih 50 ili 100kn
Ja sam siguran da nijedna to nebi sama ponudila osim da si možda stalan klijent ovo što ti zahtijevaš je bolesno i opasno najvjerojatnije i jesi sidaš i narkoman.ti si za u šumu jbt mogu ti reć da neznaš ništa ima ih dosta koje nude bez kondoma ko hoće može ko ne nemora
Koja cijena jesu slike njene?ja bio 2 x... al samo na pušenju... preporučam
Naravno da ima takvih cura sto zarade tu lovu ali one nisu na P.O.i nisu za obicne smrtnike.Nije mi jasno kako pojedinci dozivljavaju te cure. One za dan dva zarade kao oni za mjesec dana i sada oni njoj nude neki sitnis da ona napravi ovo ili ono. Svasta!
Pitanje za tebe i Federera.Nema kod nje sexa bez kondoma samo oral bez kondoma
Može. Neka s PO.Moze preporuka neka do 1000kn?
Brate ako mislis vec davat 1000 kn za nekog sa PO dodaj jos koju kunu i odi na neku latinu na 1h jbtMoze preporuka neka do 1000kn?
U poruci na wappu mi je napisala koje usluge nudi i napisala da ne radi analPitanje za tebe i Federera.
Jeste dobili u ponudi i anal?
S obzirom na cijenu x10 i na hvaljenje x10. Čisto da usporedim razinu usluge pa da vas razuvjerim
nisi napisao koja strana ulice, parna ili neparna.Pozdrav ima šta u radničkoj ulici u zagrebu molim ponude markonovak841@gmail.com
Ha ha svejedno iz međimurja sam pa znam samo taj dionisi napisao koja strana ulice, parna ili neparna.
Trebao bi otvoriti vise mailova, ovako ce ti ovaj biti prezagusen od silnih ponuda...Pozdrav ima šta u radničkoj ulici u zagrebu molim ponude markonovak841@gmail.com
Da to je ta Tea bio kod nje prije 3 god preporučam je 400 kn 30 minPošto ima brdo stranica i spama, molim za preporuku 2-3 cure, provjereno dobre, sutra sam u Zagrebu.
Ovo mi je zapelo za oko, listajući PO:
Ako je to ta Tea o kojoj je bilo pisano, onda mislim da neću ni tražiti dalje:
Vatrena plavuša Tea 29 željna avanture
Želis nezaboravan provod? BEZ LAŽNIH SLIKA? Onda sam ja prava za tebe. SLIKE 100% MOJE, DISKRECIJA 100%…www.oglasnik.hr
Za ovu je netko pitao, ali nema odgovora, valjda još nitko nije bio:
Vatrena crnka 27 g nudi ugodna druženja. Visoka i vitka 😘
Crnka nudi ugodna druženja galantnoj gospodi uz diskreciju i higijenu. 177 v, 65 kg, grudi trojka, moje slike. Isklj.…www.oglasnik.hr
Po opisu, ovo je moj tip djevojke
Brineta bujnih oblina, 22 godine!
Visoka brineta jače guze i bokova poziva te u svoj prostor na razne masaže. Speak english. Čekam tvoj poziv.www.oglasnik.hr
Za ovu je možda bilo nešto govora, ali ne stignem upamtit to sve:
Erotik djevojka!
EROTIK DJEVOJKA 35god., 175/65/5, vatrena sexy plavuša, druženje s ozbiljnim situiranim gospodinom u diskreciji. Moj…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|