evo ljudi da i ja napišem iskustvo:
PLAVUŠA nestašna i zaigrana te uvijek za akciju. poziva te u svoj klimatiziran prostor na druženje i opuštanje uz mnogo…
www.oglasnik.hr
bio jednom i od tad gotovo se ne može dobiti. kaže da rijetko radi.
za 200 oral, svršavanje u usta, da se lizati, ne radi anal, kaže i da se :* ali nisam probao.
Nježna i fina lijepog lica i tijela 50 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.
www.oglasnik.hr
gospođa je starija i malo više je to tijelo obješeno jer je vj prošlo godina od slikanja, ali sise su fine. da da joj se svrši u usta i stavi među sise, mislim da joj je i ok malo grublje. sad je kod remize blizu okretišta tramvaja. puljska ulica ili tako nešto. tamo i živi pa je malo oprezna, mislim da sad ništa ne radi ispod 300, ali da se dođe na licue mjesta se vj može reči da dosta mlađe i utegnutije rade za 200 pa bi onda vj spustila cijenu
Nezaboravna dama u najboljim godinama za situiranu gospodu i mlade dečke. Moj prostor.
www.oglasnik.hr
malo je ima, ali kome ne smeta malo veća s super sisama među koje se da jebat i da da joj se svrši u usta, onda super. dobro puši. s svršavanjem u usta 250.
Marina 40/168/56/2 strastvena i maštovita dama lijepih nogu traži g-dina za diskretne susrete u svom prostoru
www.oglasnik.hr
između trešnjevačkog placa i cibone. masaža i pušenje 200. dobro puši, voli malo popričati, nije nešto posebno izgled i nema neke atribute, ali velika prednost je (za one koji vole) što guta spermu. rađeće progutati nego da joj po tijelu svršiš!