Pozdrav svima,
pošto sam novi ovdje evo par recenzija od mene da pridonesem i ja forumu
Zgodna djevojka želi se družiti u svom prostoru. Obavezno tuširanje prije i poslije. Higijena i diskrecija 1000 % slike…
www.oglasnik.hr
Kod ove sam bio dok je još bila u Savskom gaju sad je na Kajzerici nisu njene slike.
Plavuša, visoka, rane 30 bih rekao, ima trbuščić, nije utegnuta tko voli takve cure ostat ce razocaran, malo veće sise, lijepe plave oci. Akcija je tad bila na nekom malom skučenom kauču pušenje sa kondomom tako tako ništa posebno, nije htjela gore, naguzi se i udaraj. jos jedna od onih sto bi samo da te sto prije odrade.
Izgled 3/5
Pusenje 2/5
Sex 1/5
Preporuka ne ici jer u kategoriji 400 ima daleko boljih da je jeftinija cak i ok za isprazniti se..
Dama njegovanog tijela 170/55/3 družila bi se sa kulturnom gospodom u svom ugodnom prostoru. Higijena i diskrecija 100%.
www.oglasnik.hr
Prostor Novi Zg, Jaruščica, nisu njene slike, dogovor korektan kaze ti koji kvart u razgovoru, kad dodjes prvo te posalje u zgradu prekoputa da te odmjeri sto me zivcira ali ajde dobro.. Izgleda dobro za svoje godine crnka, mrsava je, faca tako tako. pušenje dosta dobro radi, lize ga cijelog, glavic, dobro sisa, vidi se da zna, sex je ok suradjuje ne buni se, jase dobro, premda vidi se da bi najradje da ti samo udaras, na kraju je jebao zguza ne buni se moze jako... pošto volim starije zenske meni je bila ok iskustvo.. cijena 300
PRIVLAČNA DAMA 50 g., simpatična i nježna družila bi se sa kulturnim gospodinom u diskretnom prostoru
www.oglasnik.hr
Lokacija Utrine kod placa. Zna biti bahata na telefonu i nadrkana.. Ne znam uopce kako bi je opisao, baba od 50 i nesto godina ako ne i vise objesena ima neku tetovazu na zadnjem ramenu mislim da su njene slike bar prva i treca i ako uzivo to izgleda puno losije.
dosao na pusenje samo ali nakon 5 minuta krene se pricom ti ne mozes dugo ti treba, pusenje nista posebno, ne znam tko bi svrsio u 5 minuta od toga, pošto vidim da baba sere reko ajde jebat cu je, nema poza kod nje posebnih, jer ima neku sipku u nozi ili sta vec misionarska ili doggy pa biraj. Odradio sam to ali bilo je kao u sceni iz Rana kad vicu Dule Saviic, poslije sam se gadio sam sebi...Pusenje 200, komplet 250 ali izbjegavati moja preporuka....
UDATA gospođa 31/175/63/4 poziva situiranog gospodina na druženje u svoj prostor. Diskrecija 100%. Mob:
www.oglasnik.hr
Prostor Novi Zagreb Utrine iza Hg spota kod autokluba.. bio prije 2 mjeseca...Godine naravno nikakve tridesete ima zena preko 40 blize 50, visoka je, nije debela ali nije ni ljepotica prosjecna zena u tim godinama. Bosanka, ima seljacku pricu neku nije mi se svidjela ali ne uzimam to kao minus nisam dosao na spoj, stvarno je udata jer sam joj cuo muza na telefonu kako prica s nekim.
akcija u sobi na vecem krevetu i ako ne bas cvrstom, ona kaze da sve radi sa kondomom pusenje katastrofa stavlja kondom na mlohavi kurac, ne da joj se pusiti nit zna cim vidi da se malo digao, odma inzistira na sexu, krenula ona prvo gore reko ajde kad zenska vadi medicinsku masku i stavlja na usta kao korona je, ja gledam i ne vjerujem i jase ona mene tako i cijelo se vrijeme mislim koji kurac mi ovo treba u zivotu i da li kod nas samo na brdovitom Balkanu postoje ovakve scene i kurve.
dosadi njoj jahat i prekine me u mojim mislima govoreci ajde ti gore, kad se skinula sa mene vidim krv po kondomu govori ona a nije mi jos prosla mjesecnica, gledam nju masku tu, i jos ovo pa sam napravio sto sam trebao odma. oblacenje i sa grcom na licu doma. katastrofa izbjegavati cijena 300..
Brineta 37 godina, 172/65/5. Zaboravi na brige i probleme, dođi i opusti se kod mene. Pusa, bez SMS-a.
www.oglasnik.hr
Novi Zagreb Utrine, njene slike, zena izgleda uzivo dosta dobro, ako i je ne djeluje mi puno starije od 38-39, ima velike lijepe cice dobru guzu, u faci nije ruzna ni ljepotica prosjecni izgled.
Zena voli kurac pusi odlicno, guta do kraja, lize ga slini, u sexu odlicna vidi se da uziva u tome, bila je dosta i mokra, izmjenili par poza na kraju je pospricao po dupetu. cijena 250. jedina zamjerka mi je kad smo krenuli u sex rekla je aha ti ces sa kondomom pa mi nije bas to sjelo, ne znam jel radi bez ili ne nisam pitao nista ali nisam vise isao al inace zenska se jebe dobro.
MAJA atraktivna djevojka 26 g., pruža vrhunsku masažu. Diskrecija zajamčena.
www.oglasnik.hr
Lokacija selska kod kafica Vivasa, lijep apartman, klimatizirano, nema 26g prije 36 ali ugodna zena, prica smije se, vedra, visoka je oko 170 bi rekao , plava, mrsava ok u licu cura iz kvarata , nema neke cice bas ali nadoknadi to dobrom akcijom i opustenom atmosferom. Pusi dobro vidi se da ima staza, uziva u sexu, moze i jace voli kurac, sudjeluje aktivna je, nije mrtvo puhalo. Malo oko dogovora zna biti zeznuta mislim da radi samo u jutarnjim satima ali isplati se otici. cijena 250