Zemljokres
New member
kako i di to trazis i usporedjujes slike? imas neki link pls?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako i di to trazis i usporedjujes slike? imas neki link pls?
Koje je visine?Bio kod nje...mršavo tijelo kakvo volim....izražajne bradavice...puši i možeš puniti u usta.....s obzirom da mi se sviđalo tijelo i posao kojeg je radila pitao sam za 69 ali odbila je...šteta.....
Koliko glodara?0976064988Mazna brineta Mia
Sexy brineta lijepe duge kose, prirodna, 40 god. Vitka, 164/58, manjih, vrlo ženstvenih oblina diskretno pruža nešto…www.oglasnik.hr
-kako se i opisala takva i je ,sitna brineta ,malih sisa i guze ,slike bi mogle biti njene
-vidim da je sad u N.Zg ,ja sam bio u Zapresicu prije mjesec dva
-nevjerojatno me podsjeca na Maju Zagorska ,i izgledom i ponasanjem ,vrckava ,vedra ,kao da su sestre samo je Mia malo niza
-moguce je dogovoriti sve osim anala
-odlicno pusenje kao i sex
-ne pozuruje ,voli se igrati ,eksperimentirati ,vrlo je gipka ,uska
-tko voli sitnije cure bit ce sigurno zadovoljan
-mala mana je faca
Vjerojatno 400Koliko glodara?
nikad ne pisem cijene ,nazoves i dogovoris seKoliko glodara?
sat 700,pola 400....ona fotka gdje leži nije njena ali dobra je....Koliko glodara?
moj savjet je da malo pregovaras kad vec dođes kod njesat 700,pola 400....ona fotka gdje leži nije njena ali dobra je....
Lonotomija , jel ti znaš koja je ova ?nikad ne pisem cijene ,nazoves i dogovoris se
bio sam nekoliko puta....još od Zaprešića....nije mi fora cjenkati se da bih spustio 100 kuna,ženska je zgodna i pristupačna....mislim da je njeno dostojanstvo i tijelo vrijedno i više od 400 kuna da bih ju omalovažavao za nekakvu siću....ti pregovaraj slobodno,usrećit će te uštedamoj savjet je da malo pregovaras kad vec dođes kod nje
gle prijatelju ,ja kad idem onda idem na sat vremena ,ne idem na pola ...... a imam i savjet (dobronamjeran naravno) za tebe ,iduci joj put daj 800 ,nemoj cjepidlacitibio sam nekoliko puta....još od Zaprešića....nije mi fora cjenkati se da bih spustio 100 kuna,ženska je zgodna i pristupačna....mislim da je njeno dostojanstvo i tijelo vrijedno i više od 400 kuna da bih ju omalovažavao za nekakvu siću....ti pregovaraj slobodno,usrećit će te ušteda
a jbg....ti si jebač....i pun love....a opet cjepidlačiš)gle prijatelju ,ja kad idem onda idem na sat vremena ,ne idem na pola ...... a imam i savjet (dobronamjeran naravno) za tebe ,iduci joj put daj 800 ,nemoj cjepidlaciti
nije to bila poruka ,vec ne volim to nabrzaka ,love imam koliko imam ,nikad mi je nije zao ali zasto placati nesto vise ako moze manje (....ali to je samo moja parola ,nikako ne trebas slijediti)a jbg....ti si jebač....i pun love....a opet cjepidlačiš)
Zašto da nju jebem za 700 kad Maju jebem za 300 ? Kazes da su iste .nije to bila poruka ,vec ne volim to nabrzaka ,love imam koliko imam ,nikad mi je nije zao ali zasto placati nesto vise ako moze manje (....ali to je samo moja parola ,nikako ne trebas slijediti)
nemojmo vise spamati temu
naravno da imas ,zato sam i napisao da nikad ne pisem koliko placam kod koje cure ,to je kao poslovna tajna između mene i njeI uopće mi nije jasno to placa te cure vise od 300-400 , pa ja imam Teu Kruge kako hoću i nema žurbe , nema presinga . Nije mi jasno , zašto plaćate toliko , ako si normalan i stalan klijent , imaš za 300 kompletnu uslugu kod svake
cca 170Koje je visine?
. Frende svi smo imali slična iskustva. Jbg nekad je tako.Ne, nego sam danas turbo napaljen da budem pojebo i tačke u hodu!!!?
Istina! I ja sam jebao tačke, nekad se i to mora.. Frende svi smo imali slična iskustva. Jbg nekad je tako.
Potpuno u pravu,ponuda znatno manja a i studentice otisle u rodne gradove.Tako da do jeseni slabija ponuda.Istina! I ja sam jebao tačke, nekad se i to mora.
Šalu na stranu, mislim da je u ljetnim danima manje dostupnih cura na PO, a ove koje su i dostupne na njih svi navale. Neke od njih odu na radni godišnji na neke jahte i tamo se krešu s bogatunima. Bar sam tak čuo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|