ZAGREB - Iskustva & recenzije

Probaj sa Leonom viditi,nisam probao…
Ali,kad sam ju znao pitati kaj od usluge radis?
Sa smješkom je rekla sveee…😂
Za sve ostalo,nije problem sa njom…
Za Fisting nisam pitao…
Ali kad ti ženska ko iz topa kaze da radi sveee i jos se smije,onda mislim da nebi trebao biti ni problem za Fisting,uz odgovarajuću naknadu,naravno…
Koji broj ima Leona?

Dogovarao danas susret sa onom plavom iz oglasa oglas ide vruca emica u novoj galeriji je dogovorimo u pola 2 dodjem zovem ne javlja se cekam nekih 15 min i krecem prema autu kad zove da se nije mogla javiti...
Ok rekao tu sam aj reci koj broj i kat i evo me kad ona da odem na benzinsku pa ce mi poslati neki kod neznam ni sam sta
Ja joj kazem dodjem platim ti o ok kaze ne zbog sigurnosti ovako i kazem joj nisi mi tako rekla kad smo dogovarali kao zaboravila je nista od tog poklopim joj i odem dalje

Mda, zato i pišem ostale recenzije gde sam bil. Vi u svemu vidite jebene zavjere.

Michelinko? Oces reci da je Kim debela? 🤣
Ja sam tu bio procito kd Kim je red jebena ovo ono prije ajmo rec godinu dana i onda sam otisao kad je pocela tek u novom zg utrinama,po meni katastrofa ja ti ovo ne radim samo prica sta ne radi a smrdi u apartmanu po cigarama ne gasi zenska fujjj majku ti j ajde supcinu ima dobru al akcija lose jako i prebahata po meni zrela za par samara eto ako cita nek procita hahah

Može li netko od iskusnijih kolega malo detaljnije opisati tu Ines Vukovarska. Na slikama djeluje odlično. Kolika je cijena, ima li ljubljenja, lizanja, itd.

Može li netko od iskusnijih kolega malo detaljnije opisati tu Ines Vukovarska. Na slikama djeluje odlično. Kolika je cijena, ima li ljubljenja, lizanja, itd.

Ja sam tu bio procito kd Kim je red jebena ovo ono prije ajmo rec godinu dana i onda sam otisao kad je pocela tek u novom zg utrinama,po meni katastrofa ja ti ovo ne radim samo prica sta ne radi a smrdi u apartmanu po cigarama ne gasi zenska fujjj majku ti j ajde supcinu ima dobru al akcija lose jako i prebahata po meni zrela za par samara eto ako cita nek procita hahah
Postoje dvije Kim…
Mislim da je kolega Damasuks66 na ovu Kim mislio iz Draškovićeve

Postoji i ova Kim kod HG Spota…
Za ovu bahatu kornjaču nemam lijepih rijeci…
I po opisu su jako različite,ne mogu uopce u istu rečenicu ići…

Ova 1 kim me zanima nikako da ju ulovim radi samo ujutro a ja na poslu do 16h jbg jel tko bio s njom u skorije vrijeme kakva je?

Postoje dvije Kim…
Mislim da je kolega Damasuks66 na ovu Kim mislio iz Draškovićeve

Postoji i ova Kim kod HG Spota…
Za ovu bahatu kornjaču nemam lijepih rijeci…
I po opisu su jako različite,ne mogu uopce u istu rečenicu ići…
Ja sam mislio na ovu kod hg spota ispricavam se ako je rijec o nekoj drugoj

Posjetio tetu Kim nakon godinu dana :) pa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.

Po meni najbolji izbor na PO. Mlada, sitna petite, direktna i trudi se. BJ mi je odlican jer voli pljunut pa je bas sloppy, tijelo je najbolje na PO definitivno. Akcija mi je odlicna, voli kombinirati sporo/brzo i ne gleda na sat nit se javlja na mobitel tokom termina.
Šteta je 700 za komplet. Radije njoj dajem 700 nego bilo kojoj s PO.

Puši bez kondoma? Da li se ljubi i je li još u draskovicevoj? Nisam još bio kod nje, čuli se telefonski ali uvijek bio na knap sa vremenom pa nisam bio

Evo ,izvoli

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh