O kojoj to ines pricasKoja je to Ines
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O kojoj to ines pricasKoja je to Ines
Ja sam tu bio procito kd Kim je red jebena ovo ono prije ajmo rec godinu dana i onda sam otisao kad je pocela tek u novom zg utrinama,po meni katastrofa ja ti ovo ne radim samo prica sta ne radi a smrdi u apartmanu po cigarama ne gasi zenska fujjj majku ti j ajde supcinu ima dobru al akcija lose jako i prebahata po meni zrela za par samara eto ako cita nek procita hahahMda, zato i pišem ostale recenzije gde sam bil. Vi u svemu vidite jebene zavjere.
Michelinko? Oces reci da je Kim debela?![]()
Ukucaj u tražilicu Leona,izbacit ce ti oglase i brojeve…Koji broj ima Leona?
Može li netko od iskusnijih kolega malo detaljnije opisati tu Ines Vukovarska. Na slikama djeluje odlično. Kolika je cijena, ima li ljubljenja, lizanja, itd.
Hvala, dobar opis.ZAGREB - Jel bio tko?
a kaj sam krivo rekao...niam vidio da je dala oglas...jbga..... Groblje buraz, grobljeforum.ljubavni-oglasnik.net
Postoje dvije Kim…Ja sam tu bio procito kd Kim je red jebena ovo ono prije ajmo rec godinu dana i onda sam otisao kad je pocela tek u novom zg utrinama,po meni katastrofa ja ti ovo ne radim samo prica sta ne radi a smrdi u apartmanu po cigarama ne gasi zenska fujjj majku ti j ajde supcinu ima dobru al akcija lose jako i prebahata po meni zrela za par samara eto ako cita nek procita hahah
Ja sam mislio na ovu kod hg spota ispricavam se ako je rijec o nekoj drugojPostoje dvije Kim…
Mislim da je kolega Damasuks66 na ovu Kim mislio iz Draškovićeve
![]()
Kim ♡ 25g
Sexy malena 160/50/3 silikoni, prestani traziti! ;) Pruzam masaze ISKLJUCIVO za situiranu gospodu! Ne radim fetise, ne…www.oglasnik.hr
Postoji i ova Kim kod HG Spota…
Za ovu bahatu kornjaču nemam lijepih rijeci…
I po opisu su jako različite,ne mogu uopce u istu rečenicu ići…
![]()
Opuštajuće masaže, druženja
Brineta, duga smeđa kosa, skladnog tijela s oblinama, 165,73, druženja, opuštajuće masaže.samo zovi .Utrinewww.oglasnik.hr
Izvoli…Ova 1 kim me zanima nikako da ju ulovim radi samo ujutro a ja na poslu do 16h jbg jel tko bio s njom u skorije vrijeme kakva je?
Posjetio tetu Kim nakon godinu danapa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.
![]()
Kim ♡ 25g
Sexy malena 160/50/3 silikoni, prestani traziti! ;) Pruzam masaze ISKLJUCIVO za situiranu gospodu! Ne radim fetise, ne…www.oglasnik.hr
Po meni najbolji izbor na PO. Mlada, sitna petite, direktna i trudi se. BJ mi je odlican jer voli pljunut pa je bas sloppy, tijelo je najbolje na PO definitivno. Akcija mi je odlicna, voli kombinirati sporo/brzo i ne gleda na sat nit se javlja na mobitel tokom termina.
Šteta je 700 za komplet. Radije njoj dajem 700 nego bilo kojoj s PO.
Da pusi, da ljubi se, ne nije vise u draskovicevoj.Puši bez kondoma? Da li se ljubi i je li još u draskovicevoj? Nisam još bio kod nje, čuli se telefonski ali uvijek bio na knap sa vremenom pa nisam bio
Gdje je sada?Da pusi, da ljubi se, ne nije vise u draskovicevoj.
Kiki,ne izbacuje mi.Pa ako si od volje ostavi mi oglas tu i kliknem na njegaUkucaj u tražilicu Leona,izbacit ce ti oglase i brojeve…
Jel zgodna ta mlada Kim u licu?Izvoli…
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Bio ja 4,5 puta. Zgodna, ljubazna , dobro tijelo. Prostor u utrinama. Navali narode Šteta što ne da.forum.ljubavni-oglasnik.net
To od nje broj?095 5667-365 Hvala
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |