Pale Ale
Active member
Bio ja 4,5 puta. Zgodna, ljubazna , dobro tijelo. Prostor u utrinama. Navali narode
Šteta što ne da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja 4,5 puta. Zgodna, ljubazna , dobro tijelo. Prostor u utrinama. Navali narode
Meni je dalaŠteta što ne da.
Pa nemoj ici kod Kim ak ne volis ciganke koje izgledaju ko Michelinko(odvratno) a ovaj "damaskus66" je ocigledno ona i dize si cijenu kod papaka kojoh ocigledno ne manjka....Pa vidis kak bjesomucno odgovara na svaki komentar koji joj se ne svidjaZvao Kim veli 750 kn pola sata.. Hahaha
Bravo, slažem sePa nemoj ici kod Kim ak ne volis ciganke koje izgledaju ko Michelinko(odvratno) a ovaj "damaskus66" je ocigledno ona i dize si cijenu kod papaka kojoh ocigledno ne manjka....Pa vidis kak bjesomucno odgovara na svaki komentar koji joj se ne svidja
Mda, zato i pišem ostale recenzije gde sam bil. Vi u svemu vidite jebene zavjere.Pa nemoj ici kod Kim ak ne volis ciganke koje izgledaju ko Michelinko(odvratno) a ovaj "damaskus66" je ocigledno ona i dize si cijenu kod papaka kojoh ocigledno ne manjka....Pa vidis kak bjesomucno odgovara na svaki komentar koji joj se ne svidja
Mislim da je pomiješao sa ovom kimMda, zato i pišem ostale recenzije gde sam bil. Vi u svemu vidite jebene zavjere.
Michelinko? Oces reci da je Kim debela?
Mda, zato i pišem ostale recenzije gde sam bil. Vi u svemu vidite jebene zavjere.
Michelinko? Oces reci da je Kim debela?
Dobra je mala ciganka...pošteno odradiPa nemoj ici kod Kim ak ne volis ciganke koje izgledaju ko Michelinko(odvratno) a ovaj "damaskus66" je ocigledno ona i dize si cijenu kod papaka kojoh ocigledno ne manjka....Pa vidis kak bjesomucno odgovara na svaki komentar koji joj se ne svidja
meni je nudila i svoju frendicu
Znači, bon i za frendicumeni je nudila i svoju frendicu
Koliko ta tamnoputa naolačuje!Mislim da je pomiješao sa ovom kim
Kim
Ovo sam ja 👆163/70/rađena4/33, 💰atraktivna, trenirano skladno tijelo i lice. Dogovori uvijek pozivom ili pozivom na…www.oglasnik.hr
Mia 24Jel ima koja mlada a da je dobra?
Mia 24Jel ima koja mlada a da je dobra?
Simpaticna mlada curka,opustajuca i btb rucni zavrsetak..zgodnička..500 naših..Pozdrav Jel netko bio https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-5020380
Imas trazilicu,DeaPozdrav Jel netko bio https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-5020380
Plava milfica kod baschiere kratko osisanaHvala bro
Te nema vec dugo. I ja bi je posjetio
Neće tražilica prihvatit samo tri slova Dea, imaš još neki podatakImas trazilicu,Dea
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|