ZAGREB - Iskustva & recenzije

Ova je bila kod mene u stanu dok sam solo živio, 600 kn/sat.
Ostala je četri sata na kraju ševili se ko ludi, fino tijelo, sise top, lice ništa posebno. Simpa žena, pili, zezali se i ševili. Oral bez, seks počeli s kondomom a završili bez. To je bilo prije tri godine ne znam jel se kaj promijenilo.

Znam da i one gledaju nas, ipak bu se jebale s nama, sigurno se i njima neki od nas svidaju da bi im i dzabe dale, meni nije dala ni da ju lizem ni ljubim, anal je nudila ali ja nisam htio, bar sam oralno dobio bez kondoma, s tim da ga je prvo pogledala, uredan sam, za neke sam procitao da im ni to nije pruzila i onda dode tak druga recenzija gdje netko napise dobio gfe na prvu, a nije bas da svima daje. Meni je drago sto si ti kod nje dobio sve, ja nisam jbg, ja sam to dobio kod neke druge, sve 5. Samo da netko ne ode kod nje misleci dobit cu kod nje sve, a nece bas ak joj nije sjeo. Sori ak sam ispao bezobrazan prema tebi, namjera mi samo da netko ne ode i ostavi novce kod nje misleci da ce dobiti isto na prvu sve kao ti.
Potpisujem sve što si napisao. Neki kažu za Ines Vukovarska zajebana, da je teško s njom. Meni je bilo super, poševili se, pričali, zajebavali. Nije mi dala da odem, za kraj na njenu inicijativu još jedan seks pao. Kada sam odlazio nije htjela uzeti novce, htjela je da se ponovo vidimo idući dan da dođem do nje. Naravno nisam htio besplatno i nisam htio idući dan ali sve je individualno, koliko se svidiš curi, koliko si opušten, kakva je priča.

Ima li netko iskustvo sa pružanjem Vaginalnog Fistinga i da ustupi broj primateljica Fista
Probaj sa Leonom viditi,nisam probao…
Ali,kad sam ju znao pitati kaj od usluge radis?
Sa smješkom je rekla sveee…😂
Za sve ostalo,nije problem sa njom…
Za Fisting nisam pitao…
Ali kad ti ženska ko iz topa kaze da radi sveee i jos se smije,onda mislim da nebi trebao biti ni problem za Fisting,uz odgovarajuću naknadu,naravno…

Seksi milfara, tijelo super, sise najbolje koje sam vidio...Ne ševi se, meni je popušila sa, jebao sam ju u sise i dobro pošpricao...Ne bi ponovio 400 kn pola sata, požurivala me i bila je na kraju bezobrazna, na kraju ostavio 200 kn i otišao

Marina, milfara koja nije baš nekaj zgodna, za moj ukus premršava. Plusevi su joj kultura, poštivanje dogovore, odlično pušenje i niska cijena...Možda bi ponovio... 300 kn/pola sata

Okrenuo se i otišao, nilski konj je u pitanju

Pogledaj komentar prije, ne preporučujemo nikako

Ovo toplo preporučujem, zgodna milfara, možeš popričati, žao mi je što nisam uzeo sat vremena...Pola sata 400 kunića
Milf par exe- to je vise žena na pragu 50-60, nije bas neka atrakcija, onak ne izgleda lose, usluga vrlo prosjecna, vise je za probat , nije za česte dolaske,

Potpisujem sve što si napisao. Neki kažu za Ines Vukovarska zajebana, da je teško s njom. Meni je bilo super, poševili se, pričali, zajebavali. Nije mi dala da odem, za kraj na njenu inicijativu još jedan seks pao. Kada sam odlazio nije htjela uzeti novce, htjela je da se ponovo vidimo idući dan da dođem do nje. Naravno nisam htio besplatno i nisam htio idući dan ali sve je individualno, koliko se svidiš curi, koliko si opušten, kakva je priča.
Moram priznati da postavljaš nove standarde u kurvanju . Kurva ti ne želi naplatiti i moli te da dođeš drugi dan . Pa što si ti njoj radio , koje su to tehnike iz kamasutre ?

Daj ti nama neiskusnima reci kako se to radi ?

Moram priznati da postavljaš nove standarde u kurvanju . Kurva ti ne želi naplatiti i moli te da dođeš drugi dan . Pa što si ti njoj radio , koje su to tehnike iz kamasutre ?

Daj ti nama neiskusnima reci kako se to radi ?
Pa moraš biti normalan, imati priču, šarma...Ako nisi znao kod svih žena ti je isto, bila ona kurva ili ne;)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh