Najbolje da ju preskočišKoja je to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje da ju preskočišKoja je to?
A kakva je u faci je barem lijepa i sta radi u krevetuSlike nisu njezine, malo je deblja i niža. Komunikacija nije baš na nivou. Zna zajebat dogovor. Kajzerica, 400 pola sata.
Nije lijepa a ne može se reći da je ružna. U krevetu je kao panj.A kakva je u faci je barem lijepa i sta radi u krevetu
Zašto?Najbolje da ju preskočiš
Potpisujem sve što si napisao. Neki kažu za Ines Vukovarska zajebana, da je teško s njom. Meni je bilo super, poševili se, pričali, zajebavali. Nije mi dala da odem, za kraj na njenu inicijativu još jedan seks pao. Kada sam odlazio nije htjela uzeti novce, htjela je da se ponovo vidimo idući dan da dođem do nje. Naravno nisam htio besplatno i nisam htio idući dan ali sve je individualno, koliko se svidiš curi, koliko si opušten, kakva je priča.Znam da i one gledaju nas, ipak bu se jebale s nama, sigurno se i njima neki od nas svidaju da bi im i dzabe dale, meni nije dala ni da ju lizem ni ljubim, anal je nudila ali ja nisam htio, bar sam oralno dobio bez kondoma, s tim da ga je prvo pogledala, uredan sam, za neke sam procitao da im ni to nije pruzila i onda dode tak druga recenzija gdje netko napise dobio gfe na prvu, a nije bas da svima daje. Meni je drago sto si ti kod nje dobio sve, ja nisam jbg, ja sam to dobio kod neke druge, sve 5. Samo da netko ne ode kod nje misleci dobit cu kod nje sve, a nece bas ak joj nije sjeo. Sori ak sam ispao bezobrazan prema tebi, namjera mi samo da netko ne ode i ostavi novce kod nje misleci da ce dobiti isto na prvu sve kao ti.
A ko je Mrki?Dete , Odi na testiranje i ne seri vise ovdje . Jebes Crnu bez kondoma i to poslije Mrkija , a to ti he 99% HIV . A ti sad meni glumi junaka ovdje .
Mrki je legenda, taj je pojebao sve kurve na PO bez kondoma .A ko je Mrki?
Jel tu na forumu?Mrki je legenda, taj je pojebao sve kurve na PO bez kondoma .
Na Mirogoju jeJel tu na forumu?
Probaj sa Leonom viditi,nisam probao…Ima li netko iskustvo sa pružanjem Vaginalnog Fistinga i da ustupi broj primateljica Fista
Milf par exe- to je vise žena na pragu 50-60, nije bas neka atrakcija, onak ne izgleda lose, usluga vrlo prosjecna, vise je za probat , nije za česte dolaske,Milf-Par Exelans
Milf-Par Exelans relaxing massage! Masaža MILF par exselans! Zrelo je pravo vrelo! Sex isključen. Speak english. Bez…www.oglasnik.hr
Seksi milfara, tijelo super, sise najbolje koje sam vidio...Ne ševi se, meni je popušila sa, jebao sam ju u sise i dobro pošpricao...Ne bi ponovio 400 kn pola sata, požurivala me i bila je na kraju bezobrazna, na kraju ostavio 200 kn i otišao
Zaboravite na brige
Zaboravite na brige i dođite se opustiti kod ugodne i nježne gospođe (42g.) u hig. i diskretnom prostoruwww.oglasnik.hr
Marina, milfara koja nije baš nekaj zgodna, za moj ukus premršava. Plusevi su joj kultura, poštivanje dogovore, odlično pušenje i niska cijena...Možda bi ponovio... 300 kn/pola sata
Samo za gospodu
Dama 44 g. 172/65/4, pruža opuštajuću masažu i druženje u svom diskretnom prostoruwww.oglasnik.hr
Okrenuo se i otišao, nilski konj je u pitanju
Pogledaj komentar prije, ne preporučujemo nikako
Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Ovo toplo preporučujem, zgodna milfara, možeš popričati, žao mi je što nisam uzeo sat vremena...Pola sata 400 kunića
Vrhunske noge,stopala,guza,struk pica i supak.Cice silikoni,cista mirisljava donji dio ocito se samo tusira od pupka na dole pa pici dalje jer na cicama osjetio sol dok joj noge mirisale.Fac gabor izgleda ko transic te ruzno bolesno nasminkana.Akcija 0 samo se naprci koda sevis jastuk.Ona je za likove koji vole nabijat mtrvu strunjacu...poznaje li je neko?
U kojem je djelu zg-aMilf par exe- to je vise žena na pragu 50-60, nije bas neka atrakcija, onak ne izgleda lose, usluga vrlo prosjecna, vise je za probat , nije za česte dolaske,
Kušlanova ulicaU kojem je djelu zg-a
Moram priznati da postavljaš nove standarde u kurvanju . Kurva ti ne želi naplatiti i moli te da dođeš drugi dan . Pa što si ti njoj radio , koje su to tehnike iz kamasutre ?Potpisujem sve što si napisao. Neki kažu za Ines Vukovarska zajebana, da je teško s njom. Meni je bilo super, poševili se, pričali, zajebavali. Nije mi dala da odem, za kraj na njenu inicijativu još jedan seks pao. Kada sam odlazio nije htjela uzeti novce, htjela je da se ponovo vidimo idući dan da dođem do nje. Naravno nisam htio besplatno i nisam htio idući dan ali sve je individualno, koliko se svidiš curi, koliko si opušten, kakva je priča.
Pa moraš biti normalan, imati priču, šarma...Ako nisi znao kod svih žena ti je isto, bila ona kurva ili neMoram priznati da postavljaš nove standarde u kurvanju . Kurva ti ne želi naplatiti i moli te da dođeš drugi dan . Pa što si ti njoj radio , koje su to tehnike iz kamasutre ?
Daj ti nama neiskusnima reci kako se to radi ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|