ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam tu bio procito kd Kim je red jebena ovo ono prije ajmo rec godinu dana i onda sam otisao kad je pocela tek u novom zg utrinama,po meni katastrofa ja ti ovo ne radim samo prica sta ne radi a smrdi u apartmanu po cigarama ne gasi zenska fujjj majku ti j ajde supcinu ima dobru al akcija lose jako i prebahata po meni zrela za par samara eto ako cita nek procita hahah
Postoje dvije Kim…
Mislim da je kolega Damasuks66 na ovu Kim mislio iz Draškovićeve

Postoji i ova Kim kod HG Spota…
Za ovu bahatu kornjaču nemam lijepih rijeci…
I po opisu su jako različite,ne mogu uopce u istu rečenicu ići…

Ova 1 kim me zanima nikako da ju ulovim radi samo ujutro a ja na poslu do 16h jbg jel tko bio s njom u skorije vrijeme kakva je?

Postoje dvije Kim…
Mislim da je kolega Damasuks66 na ovu Kim mislio iz Draškovićeve

Postoji i ova Kim kod HG Spota…
Za ovu bahatu kornjaču nemam lijepih rijeci…
I po opisu su jako različite,ne mogu uopce u istu rečenicu ići…
Ja sam mislio na ovu kod hg spota ispricavam se ako je rijec o nekoj drugoj

Ova 1 kim me zanima nikako da ju ulovim radi samo ujutro a ja na poslu do 16h jbg jel tko bio s njom u skorije vrijeme kakva je?
Izvoli…

Posjetio tetu Kim nakon godinu dana :) pa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.

Po meni najbolji izbor na PO. Mlada, sitna petite, direktna i trudi se. BJ mi je odlican jer voli pljunut pa je bas sloppy, tijelo je najbolje na PO definitivno. Akcija mi je odlicna, voli kombinirati sporo/brzo i ne gleda na sat nit se javlja na mobitel tokom termina.
Šteta je 700 za komplet. Radije njoj dajem 700 nego bilo kojoj s PO.

Puši bez kondoma? Da li se ljubi i je li još u draskovicevoj? Nisam još bio kod nje, čuli se telefonski ali uvijek bio na knap sa vremenom pa nisam bio

Evo ,izvoli

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh