Hvala, dobar opis.ZAGREB - Jel bio tko?
O kojoj crvenokosoj pricas ? Opet radi, ja nisam bio s njom jer svi kažu da je loša... https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/uvijek-za-sve-oglas-5005392forum.ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, dobar opis.ZAGREB - Jel bio tko?
O kojoj crvenokosoj pricas ? Opet radi, ja nisam bio s njom jer svi kažu da je loša... https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/uvijek-za-sve-oglas-5005392forum.ljubavni-oglasnik.net
Postoje dvije Kim…Ja sam tu bio procito kd Kim je red jebena ovo ono prije ajmo rec godinu dana i onda sam otisao kad je pocela tek u novom zg utrinama,po meni katastrofa ja ti ovo ne radim samo prica sta ne radi a smrdi u apartmanu po cigarama ne gasi zenska fujjj majku ti j ajde supcinu ima dobru al akcija lose jako i prebahata po meni zrela za par samara eto ako cita nek procita hahah
Ja sam mislio na ovu kod hg spota ispricavam se ako je rijec o nekoj drugojPostoje dvije Kim…
Mislim da je kolega Damasuks66 na ovu Kim mislio iz Draškovićeve
![]()
Kim ♡ 25g
Sexy malena 160/50/3 silikoni, prestani traziti! ;) Pruzam masaze ISKLJUCIVO za situiranu gospodu! Ne radim fetise, ne…www.oglasnik.hr
Postoji i ova Kim kod HG Spota…
Za ovu bahatu kornjaču nemam lijepih rijeci…
I po opisu su jako različite,ne mogu uopce u istu rečenicu ići…
![]()
Opuštajuće masaže, druženja
Brineta, duga smeđa kosa, skladnog tijela s oblinama, 165,73, druženja, opuštajuće masaže.samo zovi .Utrinewww.oglasnik.hr
Izvoli…Ova 1 kim me zanima nikako da ju ulovim radi samo ujutro a ja na poslu do 16h jbg jel tko bio s njom u skorije vrijeme kakva je?
Posjetio tetu Kim nakon godinu danapa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.
![]()
Kim ♡ 25g
Sexy malena 160/50/3 silikoni, prestani traziti! ;) Pruzam masaze ISKLJUCIVO za situiranu gospodu! Ne radim fetise, ne…www.oglasnik.hr
Po meni najbolji izbor na PO. Mlada, sitna petite, direktna i trudi se. BJ mi je odlican jer voli pljunut pa je bas sloppy, tijelo je najbolje na PO definitivno. Akcija mi je odlicna, voli kombinirati sporo/brzo i ne gleda na sat nit se javlja na mobitel tokom termina.
Šteta je 700 za komplet. Radije njoj dajem 700 nego bilo kojoj s PO.
Da pusi, da ljubi se, ne nije vise u draskovicevoj.Puši bez kondoma? Da li se ljubi i je li još u draskovicevoj? Nisam još bio kod nje, čuli se telefonski ali uvijek bio na knap sa vremenom pa nisam bio
Gdje je sada?Da pusi, da ljubi se, ne nije vise u draskovicevoj.
Kiki,ne izbacuje mi.Pa ako si od volje ostavi mi oglas tu i kliknem na njegaUkucaj u tražilicu Leona,izbacit ce ti oglase i brojeve…
Jel zgodna ta mlada Kim u licu?Izvoli…
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Zvao Kim veli 750 kn pola sata.. Hahaha Pa nemoj ici kod Kim ak ne volis ciganke koje izgledaju ko Michelinko(odvratno) a ovaj "damaskus66" je ocigledno ona i dize si cijenu kod papaka kojoh ocigledno ne manjka....Pa vidis kak bjesomucno odgovara na svaki komentar koji joj se ne svidjaforum.ljubavni-oglasnik.net
To od nje broj?095 5667-365 Hvala
A valjda od te kao zgodne Kim, ne znam i ja pitamOd koga?
Broj je od Đoa Maračić MakijaA valjda od te kao zgodne Kim, ne znam i ja pitam
Jebo te, pa to je moj broj!A valjda od te kao zgodne Kim, ne znam i ja pitam
Kaj onda pitas koja je adresa???Samo usao na vrata
Mislim da su to ove nize, uglavnom zaobici!Nemrem nis nac![]()
Dvije dame u najboljim godinama!
Djevojke sa slika. Naš prostor. Isključivo u paru smo dostupne.www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |