Roko2019
Active member
Tvoja blondina milf :-)
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Traži 600kn+200 kn nadoplata za oral bez kondomaISKUSTVA?Tvoja blondina milf :-)
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…www.oglasnik.hr
Way too muchTraži 600kn+200 kn nadoplata za oral bez kondoma
Mislim da je rekla pola hAko je za pola sata - da.
Zansat vremena, bi se trebalo isprohati.
Kaj je Leona izbacila oglas???Upravo bio kod Leone, sve ukupno dojam ok…malo sam duze cekao na red ali ajd isplatilo se radi pusenja, brutalno ga pusi…docekala me gola, raspolozenje top…htio sam uzeti sat vremena, ali kao nema vremena, pa sam samo pola sata…uglavnom zajahala me i relativno sam brzo svrsio (jebiga )…ali stavio sam drugi kondom pa u doggy, tu sam nabijao pa me zaustavila i rekla da je svrsila, i gutala ga jos poslje jedno 10min, ali isteklo vrijeme pa nisam uspio ispraznit jos u usta…sve u svemu mogo bi se vratit
500/800 + 100 analOk je to kaj si bio zadovoljan..
Ali nisi napisao najbitnije stvari…
Kao npr:
-cijena?
-lokacija?
Mislim,napisano je vec puno toga o njoj,ali čisto da imas neku predodžbu kako bi trebala izgledati recenzija…
Kade se vec pise!
To je ona kurva što hoce zajebati kad dođeš na adresu, samo što je od prošlog tjedna poskupila za 100 knTraži 600kn+200 kn nadoplata za oral bez kondoma
Di si ti bio kod nje,zenske nema na vezi vec mj dana,di si ti nju uspio dogovorit s kojeg broja?Upravo bio kod Leone, sve ukupno dojam ok…malo sam duze cekao na red ali ajd isplatilo se radi pusenja, brutalno ga pusi…docekala me gola, raspolozenje top…htio sam uzeti sat vremena, ali kao nema vremena, pa sam samo pola sata…uglavnom zajahala me i relativno sam brzo svrsio (jebiga )…ali stavio sam drugi kondom pa u doggy, tu sam nabijao pa me zaustavila i rekla da je svrsila, i gutala ga jos poslje jedno 10min, ali isteklo vrijeme pa nisam uspio ispraznit jos u usta…sve u svemu mogo bi se vratit
Bio je jučer oglas, ali ga je maknula, valjda prevelika navalaDi si ti bio kod nje,zenske nema na vezi vec mj dana,di si ti nju uspio dogovorit s kojeg broja?
Molim te aktualni oglas od LeoneUpravo bio kod Leone, sve ukupno dojam ok…malo sam duze cekao na red ali ajd isplatilo se radi pusenja, brutalno ga pusi…docekala me gola, raspolozenje top…htio sam uzeti sat vremena, ali kao nema vremena, pa sam samo pola sata…uglavnom zajahala me i relativno sam brzo svrsio (jebiga )…ali stavio sam drugi kondom pa u doggy, tu sam nabijao pa me zaustavila i rekla da je svrsila, i gutala ga jos poslje jedno 10min, ali isteklo vrijeme pa nisam uspio ispraznit jos u usta…sve u svemu mogo bi se vratit
cijenu i lokaciju mozes lako doznati iz kratkog poziva ili iz bilo koje recenzije od prije, ali nedavno iskustvo je srz dobre recenzije i ono sto se traziOk je to kaj si bio zadovoljan..
Ali nisi napisao najbitnije stvari…
Kao npr:
-cijena?
-lokacija?
Mislim,napisano je vec puno toga o njoj,ali čisto da imas neku predodžbu kako bi trebala izgledati recenzija…
Kade se vec pise!
Ne moram zvati,to vec sve znam…cijenu i lokaciju mozes lako doznati iz kratkog poziva ili iz bilo koje recenzije od prije, ali nedavno iskustvo je srz dobre recenzije i ono sto se trazi
Smatram da slike nisu njene, ili?
Nisu njeneSmatram da slike nisu njene, ili?
Koliko sam shvatio,cura ne objavljuje oglase tako često…Šteta da nisi otvorio među pojedine cure novu temu. Malo bi mal više reda na forumu, a izgleda da se isplati i zbog nje.
Čestitam na dobrom iskustvu.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|